Nokia N82

Nokia N82

Η Nokia παρουσίασε το νέο μέλος της σειράς ΝSeries, το Nokia N82, ένα πραγματικά εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο

Η Nokia παρουσίασε το νέο μέλος της σειράς ΝSeries, το Nokia N82, ένα πραγματικά εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο που συγκεντρώνει πολλαπλές λειτουργίες σε μία μόνο συσκευή. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά N της Nokia είναι το N82. Πρόκειται για ένα ψηφιακό πολυεργαλείο, το οποίο διαθέτει δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων, υποστήριξη τεχνολογίας HSDPA, καθώς και δέκτη quad-band GSM.



Σε επίπεδο hardware εξοπλισμού το Nokia N82 παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τη ναυαρχίδα της σειράς, το N95. Έτσι, διαθέτει κάμερα με αισθητήρα των 5 megapixel με δυνατότητα autofocus και flash Xenon καθώς και φακούς από την γνωστή και αξιόπιστη εταιρία φακών Carl Zeiss Επιπλέον, η κάμερα έχει δυνατότητα λήψης βίντεο σε μορφή MPEG4 στα 30 frames το δευτερόλεπτο.



Για την προβολή των βίντεο και των φωτογραφιών σας σε τηλεοπτικό δέκτη, το Ν82 διαθέτει έξοδο TV-out, ενώ για την αποθήκευσή των multimedia αρχείων σας και όχι μόνο, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 100MB ενώ συνοδεύεται με MicroSD κάρτα των 2GB.



Εκτός από την υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή, το νέο μέλος της ΝSeries επιτρέπει την άνετη πλοήγηση χαρτών μέσω του πιο εξελιγμένου δέκτη GPS το οποίο συνεργάζεται με την υπηρεσία Nokia Maps, την μουσικής σας ψυχαγωγία χάρη στον ενσωματωμένο media player και βέβαια την ταχύτατη πλοήγηση στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της ενσωμάτωσης WiFi LAN αλλά και την υποστήριξη 3.5G σύνδεσης.



Επιπλέον, εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) και την ύπαρξη δεύτερης κάμερας μικρότερης ανάλυσης, στο μπροστινό μέρος της συσκευής, και σας προσφέρει τη δυνατότητα βιντεοκλήσης.



Η συσκευή θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην ενδεικτική τιμή των 580 ευρώ περίπου, χωρίς συμβόλαιο.



Δείτε το demo του Nokia N82 στο βίντεο που ακολουθεί.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα