Ο Hypnos κρύβεται στην κουκούλα σου

Ο Hypnos κρύβεται στην κουκούλα σου

Η ιδέα ενός Αμερικάνου για να έχει κανείς πάντα το... μαξιλαράκι του μαζί του όταν ταξιδεύει. Η πρωτότυπη ιδέα που συγκέντρωσε περισσότερες από 54χιλ δολάρια στο kickstarter

O Josh Woodie φαίνεται πως είναι ένας λάτρης της περιπέτειας και για να ακριβολογούμε, ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πολύ. Αν και δουλεύει για μια εταιρία παραγωγής στο Λος Άντζελες δηλώνει λάτρης του νομαδικού τρόπου ζωής και των ταξιδιών. “Ταξιδεύω συνεχώς και ξεκουράζομαι πολύ συχνά σε καναπέδες” αναφέρει.

Ο Αμερικανός σκέφτηκε να δημιουργήσει άνετα μπλουζάκια με κουκούλες, στα οποία ενσωμάτωσε ένα φουσκωτό μαξιλαράκι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα πολύτιμο σε ένα ταξίδι, στο λεωφορείο ή το τρένο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει, κανείς είναι να φουσκώσει το μαξιλαράκι και να… χαλαρώσει.

Οι εμπνευστές της ιδέας αγκαλιάστηκαν και με το παραπάνω στο kickstarter, το διαδικτυακό ιστότοπο όπου κανείς μπορεί να ζητήσει οικονομική ενίσχυση για μια ιδέα ή πρότζεκτ και έτσι συγκέντρωσε περισσότερα από 54.000 δολάρια, ενώ ο αρχικός στόχος είχε οριστεί για τις 30.000.

Αν και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως πρόκειται για την ανακάλυψη της χιλιετίας, όσοι έχουν ταξιδέψει για ώρες με πλοίο θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα μια τέτοια “τσαχπινιά” στην κουκούλα τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα