O Super Paper Mario στο Wii

O Super Paper Mario στο Wii

Ήρθε η ώρα να μάθετε origami (ιαπωνική τέχνη με χαρτί) μιας και αγαπημένος όλων υδραυλικός ξεκινά μια ολοκαίνουρια αποστολή

Ήρθε η ώρα να μάθετε origami (ιαπωνική τέχνη με χαρτί) μιας και αγαπημένος όλων υδραυλικός ξεκινά μια ολοκαίνουρια αποστολή που ανήκει σε άλλη διάσταση στο Super Paper Mario στο Wii! Με τη δύναμη να γυρίζει ανάμεσα σε 2D και 3D, ο Mario πρέπει να φέρει εις πέρας μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξαναενώσει τους φίλους του και να σώσει τον κόσμο. Το Super Paper Mario κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη για το Wii στις 14 Σεπτεμβρίου 2007.



Όπως και με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στη σειρά Paper Mario, όλοι οι χαρακτήρες είναι επίπεδοι σαν φύλλα χαρτιού. Ωστόσο, ο ήρωάς μας Mario μπορεί να χειριστεί το περιβάλλον του για να αποκτήσει πλεονέκτημα, ανοίγοντας νέα μονοπάτια και δυνατότητες με την ικανότητα να το γυρίζει από 2D σε 3D κατά βούληση. Η ικανότητα αυτή είναι χρήσιμη σε όλο το παιχνίδι και πολύ μεγάλης σημασίας για την πρόοδο του παίκτη σε αυτή την αποστολή διάσωσης. Τα φαινομενικά αδιαπέραστα εμπόδια είναι λεπτά σαν χαρτί όταν τα βλέπει κανείς σε 3D, επιτρέποντας στον ήρωά μας να τα προσπερνά με άνεση και οι φοβεροί εχθροί στο 2D δείχνουν τις αδυναμίες τους στο 3D.



Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο μυστηριώδης Count Bleck, μια παρανοϊκή ιδιοφυΐα που είναι αποφασισμένος να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία, απαγάγει την Princess Peach, τον Bowser και τον Luigi.



Ο Bleck υποχρεώνει την Peach να παντρευτεί τον Bowser ώστε να ενώσει το κακό και το καλό και να δημιουργήσει μια Chaos Heart που θα καταστρέψει όλους τους κόσμους. Μόνο ο Mario ξεφεύγει από τα νύχια του και τώρα εξαρτάται από αυτόν να σώσει τους φίλους του από τον κακό Κόμη και να σώσει τον κόσμο!



Οι παίκτες ξεκινούν ελέγχοντας τον Mario, αλλά αργότερα μπορούν να ξεκλειδώσουν και να ελέγξουν την Princess Peach, τον Bowser και τον Luigi. Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του μοναδική ικανότητα που τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν διαφορετικούς γρίφους και εμπόδια.



Χείρα βοηθείας προσφέρουν επίσης οι πρωταγωνιστές σε δεύτερο ρόλο που αποκαλούνται Pixls, τα οποία ο Mario θα συναντήσει στη διάρκεια του ταξιδιού του. Κάθε ένα από αυτά τα Pixls έχει μια διαφορετική ικανότητα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τον παίκτη στον ταξίδι του. Αυτά μπορεί να είναι είτε το Tippi, που θα δώσει πληροφορίες για τους εχθρούς και για αντικείμενα που θα δείξετε με το Wii Remote, το Carrie που θα σηκώσει τον Mario πάνω από αδιαπέραστα κενά και το Dottie που μπορεί να μικρύνει τον χαρακτήρα σε πάρα πολύ μικρό μέγεθος.



Η πλειοψηφία των επί της οθόνης ενεργειών γίνεται απλά κρατώντας το Wii Remote πλάγια χρησιμοποιώντας τον Σταυρό Κατεύθυνσης και τα δύο πλήκτρα. Ωστόσο, οι δυνατότητα ανίχνευσης του Wii Remote προσθέτουν δυναμική στο gameplay. Μοναδικές ειδικές κινήσεις και ικανότητες μπορεί να ενεργοποιηθούν με την κίνηση του χειριστηρίου, ώστε οι παίκτες να μπορούν όχι μόνο να χρησιμοποιούν αλυσίδες και να κερδίζουν bonus πόντους όταν κερδίζουν εχθρούς, αλλά να χρησιμοποιούν επίσης ικανότητες όπως επιθέσεις φωτιάς, αστραπής και πάγου.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί








Το Super Paper Mario κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη για το Wii στις 14 Σεπτεμβρίου 2007 σε ενδεικτική λιανική τιμή γύρω στα €50.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα