Οδηγός αγοράς για τα πιο έξυπνα gadgets

Διαβάζεται σε 5'
Οδηγός αγοράς για τα πιο έξυπνα gadgets

Είσαι από αυτούς που την βρίσκουν με τα gadgets; Θες να έχεις και να αξιοποιήσεις τις πιο έξυπνες τεχνολογίες; Σου έχουμε τον ιδανικό οδηγό αγοράς για τα καλύτερα gadgets!

Τα έξυπνα gadgets είναι βασικά συστατικά για ένα έξυπνο σπίτι και κατ’ επέκταση πιο εύκολη καθημερινότητα. Το σωστό gadget πέρα από fun to use σε διευκολύνει καθημερινά. Σαν smart tech περιγράφουμε κάθε συσκευή η οποία μπορεί να συνδεθεί στο internet να σε ενημερώνει για την κατάσταση της και να σου επιτρέπει να την χειριστείς από κάποιο app. Με την σωστή έξυπνη τεχνολογία μπορείς να έχεις την πιο αναβαθμισμένη οικιακή ηρεμία. Πέρα από τις έξυπνες τηλεοράσεις θα βρεις έξυπνες συσκευές και gadgets για ότι χρειάζεσαι. Παρακάτω σου προτείνουμε μερικά μοναδικά έξυπνα gadget!

1. Siemens Καφετιέρα Espresso TI9553X1RW EQ.9 plus

 

Η TI9553X1RW της Siemens είναι μια πανίσχυρη αυτόματη καφετιέρα. Με ισχύ 1500W, πίεση 19Bar και φίλτρο Brita για περιορισμό των αλάτων νερού σου εγγυάται πάντα τον τέλειο καφέ. και HomeConnect για να έχεις τον πλήρη έλεγχο μέσω της οθόνης του κινητού σου! Ο κεραμικός μύλος και το δοχείο 2,3 λίτρων συμπληρώνονται από μια έγχρωμη επίπεδη οθόνη που σου επιτρέπει να επιλέξεις τις ρυθμίσεις που θέλεις εύκολα και γρήγορα. Με το Home Connect της Siemens όλες οι συσκευές του σπιτιού “περνούν” από την οθόνη του κινητού σου! Επίλεξε εύκολα το καφέ που θες, δημιούργησε το δικό σου προφίλ χρήστη με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου σε ένταση ή γεύση και βρες ένα αχνιστό φλυτζάνι καφέ να σε περιμένει επιστρέφοντας σπίτι!

2. Google Nest Hub 2

Κάθε έξυπνο σπίτι χρειάζεται το κέντρο ελέγχου του. Από την Google μια εξαιρετική πρόταση, η δεύτερη γενιά του Google Nest Hub είναι μια πανέξυπνη ψηφιακή κορνίζα. Με ενσωματωμένο Google Assistant, οθόνη αφής 7 ιντσών, τρία μικρόφωνα για απομακρυσμένη φωνητική αναγνώριση, αισθητήρα Motion Sense (Soli), Ambient EQ και θερμοκρασίας. Παρέχει δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου όλων των συμβατών διασυνδεδεμένων συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης. Και όλα αυτά σε μια πανέμορφη συσκευή από ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

3. Audio Pro D-2

Ένα ηχείο εσωτερικού χώρου με ευέλικτη ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα, υποστήριξη Multiroom Audio Pro, Google Cast/AirPlay2 και δυνατότητα προσθήκης subwoofer. Στριμαρε τις μουσικές σε ένα υπέροχο ηχείο υψηλών επιδόσεων. Υποστηρίζει Apple Music, Spotify, Google Play Music καιAir Play 2. Η μαγεία των multiroom ηχείων είναι ότι μέσω της διασύνδεσης τους η μουσική σου σε ακολουθεί όσο κινείσαι στο σπίτι για να μην χάνεις ούτε νότα!

4. Xiaomi Ζυγαριά Μπάνιου Mi Body Composition 2

Έξυπνη ζυγαριά από την Xiaomi, δεν αρκείται στο να σε ενημερώσει για το βάρος σου. Κάθε μέτρηση προσφέρει 13 τύπους ανάλυσης φυσικών δεδομένων. Πραγματοποιεί και λιπομέτρηση ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι συμβαίνει στο σώμα σου.

Είναι συμβατή με συσκευές Android, αλλά και με λογισμικά IOS. Έτσι, όλες οι μετρήσεις και οι αναλύσεις μεταφέρονται απευθείας στην οθόνη του κινητού σου μέσω του Μi Sports APP! Κράτα το δικό σου mini φάκελο, όπου θα ανατρέχεις κάθε στιγμή, για να κάνεις συγκρίσεις με τις τιμές των επόμενων μετρήσεων. Υποστηρίζει μέχρι και 16 χρήστες ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα με όσα άτομα θες. Τέλος με ακρίβεια μέτρησης στα 50gr μπορεί να αξιοποιηθεί και σαν ζυγαριά κουζίνας.

5. TP-Link Tapo Smart Security Kit

Για σένα που σε ενδιαφέρει να ενισχύσεις την ασφάλεια του χώρου σου η TP link έχει το Kit για να αρχίσεις. Περιλαμβάνει τα Smart Hub H100, Smart Contact Sensor T110 και Smart Motion Sensor T100. Το Tapo Hub Η100 μεταδίδει σήματα μέσω μίας ευρυζωνικής σύνδεσης χαμηλότερης συχνότητας που του επιτρέπει να προσεγγίζει αξιόπιστα συσκευές σε κάθε γωνιά του σπιτιού χωρίς παρεμβολές. Αυτό το ασύρματο πρωτόκολλο εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης βοηθά τις συσκευές που τροφοδοτούνται από μπαταρία να διαρκούν έως και 10 φορές περισσότερο.

Τοποθέτησε το όπου θέλεις με την εγκατάσταση χωρίς εργαλεία. Το κενό μεταξύ του αισθητήρα και του μαγνήτη (έως 15 mm) ταιριάζει στις περισσότερες πόρτες, παράθυρα και άλλα εξαρτήματα. Σε συνεργασία με τους αισθητήρες κίνησης ή αισθητήρες πόρτας/παραθύρου και άλλα, το Tapo Smart Hub μπορεί να ηχήσει μια δυνατή σειρήνα (έως 90 dB) για να προειδοποιήσει για κίνδυνο ή να αποτρέψει τους εισβολείς. Φυσικά θα αποστείλει άμεσα ειδοποιήσεις στο κινητό σου για να είσαι ενήμερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα