Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου – Δ

Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου – Δ

Μια πρόταση αγοράς κινητού τηλεφώνου για κάθε θέλω και κάθε τσέπη.

Μια πρόταση αγοράς κινητού τηλεφώνου για κάθε θέλω και κάθε τσέπη.
Θέλω απλώς ένα καλό τηλέφωνο


Toshiba TS608








Είναι λεπτό, είναι ελαφρύ, είναι ωραίο μέσα στην απλότητα του και έχει τα βασικά: Κάμερα 1,3 Mega pixel, MP3 player, Bluetooth, ραδιόφωνο FM. Για «σκληρή χρήση» υποστηρίζει και κάρτες microSD μέχρι 512 MB ενώ στη συσκευασία περιέχονται και στερεοφονικά ακουστικά.



Χρειάζεται κάτι περισσότερο;



Ενδεικτική τιμή: €70




Θέλω Design


Motorola U9








Δύσκολα οποιαδήποτε συσκευή της Motorola θα διεκδικούσε την πρώτη θέση σε οποιαδήποτε κατηγορία δεδομένου του συναγωνισμού, πόσο μάλλον στα μουσικά κινητά που γίνεται πραγματική μάχη μεταξύ Nokia και Sony Ericsson. Στα € 165.00, όμως, δύσκολα θα βγάλεις μια συσκευή στο τραπέζι του κυριακάτικου καφέ και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αν δεν πρόκειται για το Motorola U9. Έχει χαρακτηριστικό σχεδιασμό, μοντέρνα αισθητική και παίζει και μουσική. Για εμάς δικαίως το κορυφαίο στην κατηγορία Design σε οικονομικές τιμές!



Ενδεικτική τιμή: €165




Θέλω να ακούω Stereo


Nokia N81








Είπαμε! Στην κατηγορία μουσικό κινητό υπάρχουν δύο ανταγωνιστές και αυτή την εποχή η Nokia έχει ένα μικρό προβάδισμα με το πολύ καλό Nokia N81. Διαθέτει ραδιόφωνο όπως πάντα, υποστηρίζει μέχρι 2GB κάρτα μνήμης (περίπου 1600 τραγούδια) και προσφέρει ένα πολύ εργονομικό τρόπο πλοήγησης στα μενού και στα αρχεία πολυμέσων. Στα συν καταγράφεται και η δυνατότητα παιχνιδιών στην πλατφόρμα N-Gage.



Ενδεικτική τιμή: €287




Θέλω παράθυρα σε λογική τιμή


HTC P3470








Τα παράθυρα, δηλαδή τα Windows Mobile, δεν είναι αυτά που κοστίζουν. Απλά, οι συσκευές που τα «φοράνε» προσφέρουν ένα σωρό τεχνικά χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν την τιμή.



Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μοντέλα, κυρίως της HTC που είναι η πιο δραστήρια στο χώρο, ocket office και παραθυρική λογική πλοήγησης σε προσιτές τιμές. Μια από αυτές είναι η P3470 που έχει και GPS και μια κάμερα 2 Mp επιπλέον.



Στα 350 ευρώ είναι απλώς, πολύ καλό για να είναι αληθινό.



Ενδεικτική τιμή: €350




Θέλω τα πάντα και δεν με νοιάζει πόσο κάνει


Samsung Omnia i900








Το Samsung Omnia i900 είναι αυτή τη στιγμή το πληρέστερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί στη αγορά και δικαιολογεί απόλυτα το βαρύγδουπο τίτλο «Omnia». Ωστόσο, αν κάτι είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της συσκευής σε σχέση με το συναγωνισμό στα PDA phones είναι ότι η Samsung έχει δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε βασικά προβλήματα αυτών των συσκευών όπως η πλοήγηση και η εισαγωγή χαρακτήρων μέσω λογισμικού. Και για αυτό το λόγο δικαίως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων του ΜΕΝ 24 και δικαίως η τιμή του βρίσκεται στα 550 ευρώ για τα 8GB. Τα αξίζει μέχρι δεκάρας!



Ενδεικτική τιμή: €550




Θέλω και αξίζει να περιμένω


HTC Touch HD








Πρόκειται για το τηλέφωνο που αναμένει όλη η αγορά εδώ και μερικές εβδομάδες από την ανακοίνωση του τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τι αναμένουμε; Εμπειρία iPhone από πλευράς οθόνης και πραγματικές επαγγελματικές δυνατότητες όπως μας έχει συνηθίσει η HTC με τα Touch Pro και TyTn II.

Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι θα έχει οθόνη Touch Flo 3.8 ιντσών (480 x 800 pixel), 5 Mp κάμερα (+βίντεο) και HSDPA με ταχύτητα 7.2 Mbps.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα