Οι HD φωτογραφικές κάμερες της Kodak

Οι HD φωτογραφικές κάμερες της Kodak

Η Kodak παρουσίασε μια σειρά νέων καμερών παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να κάνει τη φωτογραφία μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Η Kodak παρουσίασε μια σειρά νέων καμερών παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να κάνει τη φωτογραφία μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία. Αυτή τη φορά, με τη χρήση της έξυπνης ψηφιακής τεχνολογίας η Kodak μας καλεί να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητά μας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας και της εκτύπωσης.




Kodak Easyshare V1273








Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak Easyshare V1273 διαθέτει τη νέα τεχνολογία Touch Screen, απλουστεύοντας τη λήψη και την επεξεργασία των φωτογραφιών. Η συγκεκριμένη μηχανή με ανάλυση 12ΜP και φακό οπτικού ζουμ 3Χ, διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής LCD 3 ιντσών για ευκολότερη επεξεργασία και έλεγχο. Η V1273 συλλαμβάνει άριστης ποιότητας HD φωτογραφίες και video για προβολή σε τηλεοράσεις HDTV με το HDTV Dock.




Kodak Easyshare M1033








Η Kodak Easyshare M1033 είναι μια πολύχρωμη, λεπτή και κομψή μηχανή με ανάλυση 10 megapixel. Εξοπλισμένη με φακό οπτικού ζουμ 3Χ και ευρεία οθόνη LCD 3 ιντσών, η μηχανή διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας φωτογραφίες σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, η M1033 έχει τη δυνατότητα λήψης HD φωτογραφιών και video.




Kodak Easyshare Z1085 IS








Η Kodak Easyshare Z1085 IS διαθέτει αισθητήρα των 10MP, φακό οπτικού ζουμ 5Χ καθώς και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η Z1085 IS δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να γίνει πιο δημιουργικός με τη φωτογραφία του εκμεταλλευόμενος τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ή να συλλάβει με ευκολία HD εικόνες και video μέσω των αυτόματων λειτουργιών.




Και φωτογραφίες και βίντεο σε High Definition



Όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare που παρουσιάστηκαν στην CES έχουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν εικόνες και video σε high definition. Η προβολή HD φωτογραφιών γίνεται απλή, χάρη στο Kodak Easyshare HDTV Dock. Διαθέσιμο ως προαιρετικό εξάρτημα του συστήματος Kodak Easyshare, το HDTV Dock συνδέεται με την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και προβάλει φωτογραφίες από τις HD φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare, από κάρτες μνήμης SD ή από μονάδες USB προσφέροντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία.




Διαθεσιμότητα και τιμές



Τα νέα προϊόντα της Kodak θα διατεθούν λιανικώς καθώς και online στην ιστοσελίδα της Kodak στο πρώτο εξάμηνο του 2008. Οι φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare V1273, M1033 και Z1085 IS θα διατίθενται έναντι €299, €199 και €229 αντιστοίχως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα