Οι νέοι τίτλοι για το Nintendo DS

Οι νέοι τίτλοι για το Nintendo DS

Η Nintendo επέδειξε πως το σύστημα videogames με τις καλύτερες πωλήσεις συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εκπληρώνει τις υποσχέσεις του

Η Nintendo επέδειξε πως το σύστημα videogames με τις καλύτερες πωλήσεις συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εκπληρώνει τις υποσχέσεις τους με τα όσα ανακοινώθηκαν στην E3 Media & Business Summit στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Το Nintendo DS παραμένει το σύστημα της φορητής δημιουργίας καθώς βασίζεται στο ευρύ κοινό γυναικών και μεγαλύτερων σε ηλικία gamers με τίτλους όπως το More Brain Training, με νέο σύστημα ελέγχου σε κλασικές σειρές όπως το The Legend of Zelda και εισαγωγή μιας νέας και διασκεδαστικής εμπειρίας που περιλαμβάνει τα μάτια σας και σίγουρα αξίζει να της ρίξετε μια ματιά.




The Legend of Zelda: Phantom Hourglass



Για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τη δράση χρησιμοποιώντας το Nintendo DS stylus. Αν δεν έχετε ξαναπαίξει ένα παιχνίδι Zelda, θα μάθετε τον χειρισμό μέσα σε δευτερόλεπτα. Ακόμα και αν γνωρίζετε τη σειρά δεν έχετε ξαναπαίξει ένα τέτοιο παιχνίδι Zelda. Στις 19 Οκτώβρη 2007, το The Legend of Zelda: Phantom Hourglass στέλνει τον ήρωα Link σε μια νέα περιπέτεια και θέτει νέα standard για τις ικανότητες απόδοσης γραφικών και αλληλεπίδρασης με το παιχνίδι στο Nintendo DS.




Το trailer του The Legend of Zelda: Phantom Hourglass









Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day



Το Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day (προσωρινός τίτλος) έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να ακονίσουν την “Focus Power” (δύναμη εστίασης) με μια σειρά διασκεδαστικών τεστ συντονισμού ματιού και χεριών, ευκινησίας ματιού, χρόνου αντίδρασης και περιφερειακής όρασης. Κορυφαίοι αθλητές του μπέιζμπολ χρησιμοποιούν εδώ και καιρό ψηφιακούς εκπαιδευτές όρασης σε για να τους βοηθήσουν να σκοπεύσουν καλύτερα προτού χτυπήσουν την μπάλα. Τώρα το Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day (προσωρινό όνομα) βάζει αυτή την τεχνολογία στην παλάμη σας. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τετράμηνο του 2007. Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.




Το trailer του Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day









Ακόμα περισσότερα



Άλλα παιχνίδια Nintendo που θα κυκλοφορήσουν φέτος για το DS περιλαμβάνουν : DK Jungle Climber (Οκτώβριος), Chibi-Robo: Park Patrol, Mario Party DS (τελευταίο τρίμηνο 2008), Nintendo Magic (προσωρινό όνομα), Professor Layton and the Curious Village και Nintendo Crossword.




Το trailer του DK Jungle Climber









Το trailer του Chibi-Robo: Park Patrol









Το trailer του Nintendo Crossword









Υποστήριξη Third-Party



Οι εταιρίες έκδοσης Third-party συνεχίζουν να στρέφουν τις πηγές τους στα συστήματα της Nintendo, με πάνω από 140 τίτλους να έρχονται. Η EA έχει αναπτύξει ένα στυλιζαρισμένο MySims, η Ubisoft προσπαθεί να επεκτείνει τις γλωσσικές ικανότητες με το My Word Coach, My French Coach και My Spanish Coach, η Activision κυκλοφορεί το Call of Duty (προσωρινό όνομα), η Sega σπριντάρει με το Sonic Rush Adventure και η Δύναμη είναι με την LucasArts και το νέο της LEGO Star Wars: The Complete Saga.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα