Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόλυτο συνέδριο τεχνολογίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόλυτο συνέδριο τεχνολογίας

Περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες από 13 διαφορετικές χώρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με διεθνείς ομιλητές, όπως ο Douglas Crockford στο Voxxed Athens. Επόμενο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον πολυχώρο πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΔΑ, το Voxxed Athens ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια λογισμικού και τεχνολογίας.

Περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες από 13 διαφορετικές χώρες, την Παρασκευή 19 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να συζητήσουν με διεθνείς ομιλητές και ειδικούς στους τομείς τους όπως ο Douglas Crockford, o Simon Brown, η Heather Vancura, ο Δημήτρης Ανδρεάδης, o Nicolas Frankel,η Jessica Rose ο Johan Janssen και πολλοί άλλοι. 

Μία μέρα πριν και μία μέρα μετά από το βασικό συνέδριο έγιναν 4 ολοήμερα σεμινάρια υψηλού επιπέδου και πάνω από 70 άτομα τα παρακολούθησαν γεγονός που αποδεικνύει ότι μία τέτοια εκδήλωση έλειπε από το χώρο της πληροφορικής στην Αθήνα.

Το συνέδριο απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για την οργάνωση όσο και για το περιεχόμενο και το πλήθος των ομιλιών, οι οποίες αφορούσαν τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού. Μετά το τέλος της διοργάνωσης πάνω από 200 άτομα συνέχισαν συνέχισαν στο after party event και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με τους ομιλητές αλλά και με άλλους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταλλάσσοντας απόψεις και συμβουλές.

Το επόμενο ραντεβού θα δοθεί στο Voxxed Thessaloniki, στις 24 με 25 Νοεμβρίου 2017!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα