Όταν μιλάμε για smartwatch, μιλάμε για HUAWEI

Όταν μιλάμε για smartwatch, μιλάμε για HUAWEI

Ακόμη και ο Άγιος Βασίλης θα φόραγε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της HUAWEI, τα οποία διαθέτουν απαράμιλλο στιλ αλλά και πολλαπλές πρακτικές λειτουργίες.

Οι γιορτές έχουν φθάσει και είναι βέβαιο ότι ήδη ψάχνετε ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα δώρο, το οποίο και θα προσφέρει πολλά χαμόγελα, αλλά και θα αποδειχθεί απολύτως χρήσιμο στην καθημερινότητα.

Ο Άγιος Βασίλης, λοιπόν, φαίνεται ότι κουβαλάει στον σάκο του μια σειρά από smartwatches, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν την υγεία μας, να ρυθμίζουν τον ύπνο μας, να παρακολουθούν τη φυσική μας κατάσταση, αλλά και να βοηθούν στην υιοθέτηση ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής.

Και όταν γίνεται λόγος για «έξυπνα ρολόγια», τότε αυτομάτως ο νους πηγαίνει στη HUAWEI, η οποία προσφέρει τα κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία τους. Έναν απόλυτο προσωπικό βοηθό, ο οποίος βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή στον καρπό του χεριού σας.

Φυσικά, η γκάμα της HUAWEI είναι τεράστια και καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις. Ακόμη και των πιο απαιτητικών. Άλλωστε, μιλάμε για μια σειρά προηγμένων αθλητικών ρολογιών, τα οποία διαθέτουν επιστημονική λειτουργία διαχείρισης της υγείας και της φυσικής κατάστασης, ενώ χαρακτηρίζονται από υψηλές αποδόσεις.

Και το σημαντικότερο; Τα HUAWEI smartwatches είναι πλήρως συμβατά με iOS και Android συσκευές, προκειμένου να βλέπετε την κάθε λεπτομέρεια και στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

Ό,τι καλύτερο, επομένως, για ένα super χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο θα συντροφεύει τα αγαπημένα μας πρόσωπα καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτος (και όχι μόνο).

Από τις κορυφαίες επιλογές αποτελεί το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο χαρακτηρίζεται αφενός από ένα απαράμιλλο στιλ (ενιαίο σώμα από τιτάνιο και καντράν από ζαφείρι) αφετέρου από την πληθώρα των εφαρμογών, οι οποίες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

Ανιχνευτής θερμοκρασίας δέρματος, μέτρηση οξυγόνου στο αίμα (SpO2), παρακολούθηση καρδιακού παλμού, παρατήρηση των επιπέδων στρες και φυσικά, τουλάχιστον 100 διαφορετικά είδη προπόνησης για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Από τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς έως κολύμβη στη θερμαινόμενη πισίνα του κολυμβητηρίου (τώρα που είναι χειμώνας). Επίσης, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro κυκλοφορεί με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, εφόσον είστε λάτρης των καταδύσεων, τότε μπορείτε άφοβα να βουτήξετε σε βάθος έως και 30 μέτρων, απολαμβάνοντας όλη την ομορφιά του βυθού, χωρίς να ανησυχείτε για το ρολόι σας. Εξίσου άριστη επιλογή είναι και το HUAWEI WATCH GT 3, το οποίο διαθέτει ένα από τα πλέον κομψά καντράν, μεγέθους 42 mm, με 3D κυρτό γυαλί, το οποίο χαρίζει μια απαλή λάμψη όπως το νερό. Χάρη στον απλοϊκό σχεδιασμό και τα κομψά λουράκια, το συγκεκριμένο smartwatch φοριέται σε

Εξίσου άριστη επιλογή είναι και το HUAWEI WATCH GT 3, το οποίο διαθέτει ένα από τα πλέον κομψά καντράν, μεγέθους 42 mm, με 3D κυρτό γυαλί, το οποίο χαρίζει μια απαλή λάμψη όπως το νερό. Χάρη στον απλοϊκό σχεδιασμό και τα κομψά λουράκια, το συγκεκριμένο smartwatch φοριέται σε κάθε περίπτωση. Είτε μιλάμε για την πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο, είτε μιλάμε για τα γενέθλια του φίλου μας. Οι διάφορες εκδόσεις του Watch GT 3, όπως οι Elegant Gold και Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look.

Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε ένα smartwatch, το οποίο ξεχνάτε να το φορτίσετε, τότε θα πρέπει να «γνωρίσετε» τα HUAWEI WATCH 3 Series, των οποίων η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 21 συνεχόμενες ημέρες. Είτε πρόκειται για το Watch 3 Pro είτε προκειται για το Watch 3, μιλάμε για ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο «απογειώνεται» χάρη στις χιλιάδες διαθέσιμες προσόψεις, συμπεριλαμβανομένων και κινούμενων προσώπων.

Και φυσικά, μην ξεχνάμε το HUAWEI WATCH GT2, το οποίο συνιστά ένα από τα πλέον «έξυπνα» ρολόγια για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας. Προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων, ενώ έχει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης. Υποστηρίζει επίσης, Bluetooth κλήσεις, λειτουργία ειδοποίησης μηνυμάτων, καθώς και παρακολούθηση ύπνου και πίεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα