Παρουσίαση: Metro 2033

Παρουσίαση: Metro 2033

Το Metro 2033 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από τις 19 Μαρτίου με δώρο το Red Faction Guerilla.

Το Metro 2033 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από τις 19 Μαρτίου με δώρο το Red Faction Guerilla.
Υπόθεση



2033. Ο κόσμος έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Η ανθρωπότητα έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας, αποτέλεσμα του πυρηνικού ολέθρου, το μετρό της Μόσχας γίνεται το μεγαλύτερο πυρηνικό καταφύγιο που κατασκευάστηκε ποτέ. Οι τελευταίοι άνθρωποι προσπαθούν να προστατευτούν από τα μεταλλαγμένα ζώα που περιφέρονται στην επιφάνεια, να αναπτύξουν φάρμες και καλλιέργειες για τα απαραίτητα τρόφιμα και στοιχειώδεις υποδομές όπως ηλεκτρικά δίκτυα.



Το VDNH είναι η βορειότερη εσχατιά της ανθρωπότητας. Αν και ένας από τους πιο σύγχρονους σταθμούς πριν τον πυρηνικό όλεθρο «πολιορκείται» από μυστηριώδη ζώα και η επιβίωση των κατοίκων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Έχοντας μόλις απωθήσει την τελευταία επίθεση αποφασίζουν να αναθέσουν στον Artem, έναν νεαρό κάτοικο του VDNH, να αναζητήσει βοήθεια στο κέντρο του μετρό, τη θρυλική Polis, και να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους επιζώντες για τους επικείμενους κινδύνους.




Gameplay



Οι παίκτες έχουν αντιμετωπίσουν εξαιρετικά πολύπλοκες και μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Να εξουδετερώσουν επικίνδυνους αντιπάλους, να επιβιώσουν σε διαφορετικά οικονομικά συστήματα (φιλελεύθερα-συγκεντρωτικά), να προσαρμοστούν σε διαφορετικές κοινωνίες με διαφορετικούς νόμους και ήθη και να χειριστούν διάφορα είδη όπλων και πυρομαχικών.




Κριτικές




MS Xbox WorldQ 9,5/10




GameZone: 8/10




Video –Trailer














Κυκλοφορία



Το Metro 2033 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από τις 19 Μαρτίου και θα διατίθεται εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Red Faction Guerilla.



Επιπλέον της κανονικής έκδοσης, θα κυκλοφορήσει και συλλεκτική έκδοση που θα περιέχει in game όπλο Automatic Shot Machine Gun, καθώς και 4 κάρτες από τον Ρώσο καλλιτέχνη Anton Grechko βασισμένες στο σύμπαν του best seller Metro 2033.



Η συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Πλαίσιο (PC- Xbox360). Θα κοστίζει όσο και η κανονική και στο PC θα περιέχει βέβαια και το Red Faction Guerilla. Το Red Faction Guerilla θα διατίθεται δωρεάν μόνο στο PC και θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα