PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 4

PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 4

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.Πόσες φορές δεν έχουμε ψάξει απεγνωσμένα για κάποιο προγραμματάκι που να κάνει μια φαινομενικά δευτερεύουσας σημασίας λειτουργία, αλλά που για τα δικά μας δεδομένα σώζουν την κατάσταση;



Ευτυχώς, προγράμματα υπάρχουν για κάθε ανάγκη. Και ενώ οι επιλογές είναι πάρα πολλές, οι καλές επιλογές πάνε από στόμα σε στόμα και από PC σε PC. Ας δούμε λοιπόν τι καλό υπάρχει για encoding, email, office, shortcuts και file management.




BitRipper









Η μετατροπή ενός DVD σε AVI είναι συνήθως μια ιστορία γεμάτη ταλαιπωρία και κακής ποιότητας βίντεοκλιπ. Με το BitRipper, όμως, όλα μπορούν να γίνουν με ένα κλικ που περιλαμβάνει και την αποκρυπτογράφηση και την κωδικοποίση του DVD videο. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει άλλο τύπο αρχείου αλλά αυτό λύνεται με ένα δεύτερο encoder (π.χ. WinAvi ή Super).



Κατέβασε το BitRipper
εδώ !




Fingertips









Το Fingertips είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας και διαχείρισης συντομεύσεων πληκτρολογίου. Προφανώς, απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το PC τους ως κύριο εργαλείο δουλειάς και κάνουν επαναλαμβανόμενες εργασίες. Επίσης λόγω των ιδιαιτεροτήτων του είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε όσους χρησιμοποιούν Outlook.



Για παράδειγμα μπορείτε να καταχωρήσετε συνδυασμούς γραμμάτων και να τους αντιστοιχίσετε το άνοιγμα συγκεκριμένων προγραμμάτων. Ή να δημιουργήσετε μια συντόμευση ώστε μια δραστηριότητα να μπαίνει αυτόματα στη λίστα δραστηριοτήτων του Outlook και μάλιστα χωρίς να ανοίξετε το πρόγραμμα.



Κατέβασε το Fingertips
εδώ !




Amic









Αν και δουλεύει μόνο για desktop email, το Amic υποστηρίζει μια πληθώρα προγραμμάτων διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όπως Outlook, Outlook Express, Opera κ.α. Αυτό που κάνει είναι να συλλέγει πληροφορίες, κωδικούς, λίστες επαφών και να διευκολύνει την πρόσβαση στους λογαριασμούς σας.



Η επιφάνεια του είναι εξαιρετικά απλή ενώ διαθέτει και πολύ καλές δυνατότητες δημιουργίας προγραμμάτων και λίστας δραστηριοτήτων.



Κατέβασε το Amic
εδώ !




Tiny USB Office









Το Tiny USB Office είναι ένα “plug n play” Office που απλώς γράφετε σε ένα USB stick και το συνδέετε όποτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε (π.χ. σε υπολογιστές που δεν Office). Διαθέτει επεξεργαστή κειμένου, υπολoγιστικό φύλλο, μετατροπέα PDF και ότι χρειάζεται για να κάνετε τις βασικές εργασίες εν κινήσει ή σε ξένο υπολογιστή.



Κατέβασε το Fingertips
εδώ !




USB AutoRunner









Το USB AutoRunner προβάλλει και ανοίγει για επεξεργασία αρχεία που βρίσκονται σε flash sticks.



Κατέβασε το USB AutoRunner
εδώ !

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα