PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 7

PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 7

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.
Taskbar Shuffle









Πόσες φορές ανοίγουμε τα προγράμματα με τη σειρά που θέλουμε; Ποτέ! Τι μπορεί να κάνει η γραμμή εργασιών των Windows για να βλέπουμε με τη σειρά που θέλουμε; Τίποτα! Ευτυχώς, υπάρχει το Taskbar Shuffle που επιτρέπει την αναδιανομή των taskbar buttons με ένα απλό drag n drop όπως γίνεται με τα tabs των περισσότερων browser. Επίσης επιτρέπει το κλείσιμο των παραθύρων με μεσαίο κλικ. Μικρό αλλά θαυματουργό.



Κατεβάστε το Taskbar Shuffle
εδώ




Revo Uninstaller









Για όσους χρησιμοποιούν τον υπολογιστή ως εργαλείο δουλειάς, η δοκιμή προγραμμάτων για διάφορες εργασίες είναι επιβεβλημένη. Το ίδιο ισχύει και την άριστη λειτουργία του υπολογιστή χωρίς καθυστερήσεις, ενοχλητικές ειδοποιήσεις ή μπλε οθόνες. Δυστυχώς όμως τα δύο αυτά είναι αντίθετα μεταξύ τους.



Επειδή όλα τα προγράμματα αφήνουν ίχνη «φορτώνοντας» τον υπολογιστή σε βάθος χρόνου, χρειάζεται μια καλή σκούπα προγραμμάτων που να μην αφήνει τίποτα στο πέρασμα της. Αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνει το Revo Uninstaller που, επιπλέον, σκουπίζει την εκκίνηση των Windows και με ένα ειδικό hunter mode σβήνει προγράμματα που δε χρησιμοποιείτε χωρίς να σας ρωτήσει καν.



Κατεβάστε το Revo Uninstaller
εδώ




NirSoft password recovery tools









Η NirSoft διαθέτει, μεταξύ άλλων, μια πληθώρα εργαλείων ανάκτησης κωδικών ώστε να μη «κλειδωθείτε» ποτέ ξανά εκτός υπολογιστή. Το Network Password Recovery ανακτά κωδικούς από υπολογιστές που έχετε σε δίκτυο. Το PstPassword ανακτά κωδικούς από to αρχείο pst, εκεί δηλαδή που το Outlook αποθηκεύει όλα τα δεδομένα. Και το Asterisk Logger καταγράφει κωδικούς όταν τους εισάγετε με αστεράκια ώστε να τους αναζητήσετε σε περίπτωση που τους ξεχάσετε.



Κατεβάστε τα NirSoft Password Tools
εδώ




Process Explorer









Η διαχείριση εργασιών των Windows είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον τερματισμό των προγραμμάτων που τρώνε μνήμη από τον υπολογιστή αλλά έχει και περιορισμούς στους τύπους των αρχείων που κλείνει. Αντίθετα το Process Explorer επεκτείνει τη δράση αυτή συνδέοντας όλες τις εργασίες που γίνονται στο παρασκήνιο με τα προγράμματα που τις έχουν εγκαταστήσει ώστε να μπορείτε να τις κλείσετε με ασφάλεια αν δεν τις χρειάζεστε.



Κατεβάστε το Process Explorer
εδώ




Rainlendar









Όλα τα ημερολόγια έχουν, δυστυχώς, τα «καπρίτσια» τους. Το Google Calendar είναι το πιο πλήρες, με ενημερωμένα ημερολόγια από χρήστες αλλά δουλεύει μόνο offline. To Active Desktop Calendar είναι το καλύτερο offline ημερολόγιο αλλά δεν υποστηρίζει αρχεία ics ενώ το βαρύ επίσης ημερολόγιο του outlook δεν υποστηρίζει αρχεία adc.



Αν υπάρχει ένα ημερολόγιο που να συγκεντρώνει τα καλά από όλους τους κόσμους, αυτό είναι το Rainlendar. Η πλήρης έκδοση που προσφέρει offline outlook και GCal προσφέρεται μέσω ίντερνετ στα 10 δολάρια. Αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα να πληρώσει κανείς για να έχει ένα ημερολόγιο με τις μεγαλύτερες δυνατότητες ενημέρωσης.



Κατεβάστε το Rainlendar
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα