Pokemon Diamond και Pearl

Pokemon Diamond και Pearl

Μετά την πιο επιτυχημένη κυκλοφορία όλων των εποχών οποιουδήποτε τίτλου Pokemon στην Ιαπωνία τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl φθάνουν στην Ευρώπη

Μετά την πλέον επιτυχημένη κυκλοφορία όλων των εποχών οποιουδήποτε τίτλου Pokémon στην Ιαπωνία και με πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις μόνο τη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl, φτάνουν την Παρασκευή και στην Ευρώπη. Με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά σε τίτλο Pokémon, οι παίκτες μπορεί να περιμένουν ότι θα συναντήσουν πάνω από 100 νέα Pokémon και θα πολεμήσουν πολύτιμά Pokémon με τους φίλους τους online, όπως επίσης θα έχουν και την ευκαιρία να συζητήσουν με τους φίλους οπουδήποτε στον κόσμο μέσω υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi Connection.



Τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl είναι μια ολοκαίνουρια και συναρπαστική περιπέτεια Pokémon που έχει φτιαχτεί για να χρησιμοποιεί με απόλυτα συγκεκριμένο τρόπο τα χαρακτηριστικά του Nintendo DS, όπως η μοναδική οθόνη αφής του, η online δυνατότητα και το μικρόφωνο– επιτρέποντας Φωνητικές Συνομιλίες (Voice-Chat) για πρώτη φορά.



Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πλήκτρων και stylus, επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν με ταχύτητα και ακρίβεια τα μαχόμενα Pokémon τους.



Τα παιχνίδια είναι επίσης πλήρως συμβατά με την υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection που επιτρέπει σε παίκτες να πολεμήσουν, να ανταλλάξουν και να συζητήσουν με φίλους τους από όλον τον κόσμο!



Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, χρησιμοποιώντας το τοπικό δίκτυο του Nintendo DS, οι παίκτες μπορεί επίσης να ανταγωνιστούν σε πολυάριθμες εναλλακτικές ευκαιρίες gameplay που κυμαίνονται από το μαγείρεμα ‘Poffin’ με έως τρεις άλλους φίλους, ή ακόμα και την εξερεύνηση ενός τεραστίου δικτύου υπογείων τούνελ με έως επτά φίλους σας.



Σε αυτή την επική περιπέτεια, οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο ενός Εκπαιδευτή Pokémon στην πανέμορφη περιοχή της Sinnoh όπου σύντομα συναντούν τον απίστευτα αφοσιωμένο στα Pokémon Καθηγητή Rowan. Η αποστολή του είναι να καταγράψει όλα τα είδη Pokémon χρησιμοποιώντας το ειδικό Pokédex του και χρειάζεται όση βοήθεια μπορεί να βρει, οπότε στρατολογεί παίκτες για να του δώσουν ένα χεράκι.



Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε το σπίτι σας στην Twinleaf Town και να ταξιδέψετε σε όλη τη Sinnoh, ωστόσο ενώ το κάνετε αυτό, θα πρέπει ταυτόχρονα να κυνηγάτε τον απόλυτο στόχο του να γίνετε ο Πρωταθλητής του Pokémon League. Αυτή η ύστατη τιμή δίνεται μόνο στους παίκτες που έχουν πολεμήσει και κατανικήσει και τους οκτώ Pokémon Gym Leaders όπως επίσης και τους Elite Four και τον τρέχοντα Πρωταθλητή!



Η συλλογή και οι μάχες με Pokémon είναι ένα σημαντικό τμήμα του παιχνιδιού και με πάνω από 100 νέα Pokémon που μπορείτε να πιάσετε είναι βασικό να τελειοποιήστε τις εκπαιδευτικές σας ικανότητες.



Τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl επιτρέπουν επίσης σε προηγούμενα αιχμαλωτισμένα Pokémon από όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες Pokémon στο Game Boy Advance (Pokemon Ruby & Sapphire, FireRed & LeafGreen και Pokemon Emerald) να μπορούν να εισαχθούν, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος πραγματικά φανατικός οπαδός των Pokémon να μπορεί να πιάσει πολύ πάνω από 400 Pokémon στο παιχνίδι!



Τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl βλέπουν επίσης την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού Pokémon που μπορείτε να αιχμαλωτίσετε! Οι εκπαιδευτές Pokémon που έχουν ολοκληρώσει την αποστολή Manaphy Egg στο Pokémon Ranger στο Nintendo DS θα μπορούν πλέον να μεταφέρουν το Manaphy Egg στο Pokémon Diamond ή Pokémon Pearl.



Εκεί θα μπορέσει να εκκολαφθεί ως Manaphy, ένα απίστευτα σπάνιο Pokémon που δεν μπορεί να αιχμαλωτιστεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν θα το χάσετε! Συμβουλευτείτε τα
www.manaphy.eu και
www.nintendo.gr για λεπτομέρειες όταν γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.



Ένα νέο και συναρπαστικό στοιχείο για όλους τους οπαδούς Pokémon είναι η ευκαιρία να επισκεφθούν το Wi-Fi Club του Pokémon Centre μέσα στο παιχνίδι. Ανταλλάζοντας Friend Codes, εδώ για πρώτη φορά σε περιπέτεια Pokémon οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν μέσω του Voice-Chat με φίλους τους ενώ πολεμούν και ανταλλάσσουν Pokémon!



Υπάρχει επίσης το νέο Global Trade Station όπου μπορείτε να ανταλλάξετε Pokémon με ασφάλεια και ανώνυμα με οποιοδήποτε παίκτη σε όλο τον κόσμο. Και αν μπορείτε να φτάσετε στο Battle Tower θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε Εκπαιδευτές από όλον τον κόσμο, κατεβάζοντας τα δεδομένα Pokémon μέσω της υπηρεσίας Nintendo WiFi Connection.



Οι μεγάλες ευκαιρίες online δεν είναι τα μόνα πράγματα που προσφέρουν τα Pokémon Diamond και Pearl. Χρησιμοποιώντας το τοπικό ασύρματο δίκτυο, συνδεθείτε με φίλους σας που βρίσκονται κοντά μέσω του Pokémon Wireless Club Union Room όχι μόνο για να πολεμήσετε και να ανταλλάξετε, αλλά για να στείλετε μηνύματα και να ζωγραφίσετε.



Κάτι άλλο που μπορεί να κάνουν οι φίλοι σας είναι να επισκεφθούν το Pokémon Contest Hall στην Hearthome City για να λάβουν μέρος στο Pokémon Super Contest, όπου οι εκαπιδευτές μπορεί να εισάγουν τα Pokémon τους σε έναν διαγωνισμό ταλέντων.



Οπότε ετοιμαστείτε να πιάσετε τα Pokémon Diamond και Pokémon Pearl καθώς φτάνουν στο ράφι σε όλη την Ευρώπη στο Nintendo DS αυτή την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007 σε ενδεικτική λιανική τιμή γύρω στα €45.



Δείτε ένα demo της νέας περιπέτειας του Pokémon στο βίντεο που ακολουθεί




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα