Πολυεργαλείο επικοινωνίας

Πολυεργαλείο επικοινωνίας

Το G600 είναι μία από τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πολυ-εργαλεία επικοινωνίας.

Το G600 είναι μία από τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πολυ-εργαλεία επικοινωνίας. Με κάμερα 5 megapixels, τη μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο κινητό της Samsung, μπορείτε να απαθανατίζετε ό,τι θέλετε με εκπληκτική ακρίβεια και ζωντάνια. Το ισχυρό flash LED επιτρέπει να φωτογραφίζετε αντικείμενα ακόμα και 2 μέτρα μακριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με απόλυτη σταθερότητα εικόνας.



Η κάμερα της συσκευής επιτρέπει, πέρα από τη λήψη στατικών λήψεων και λήψη βίντεο σε format CIF (352×288 pixels) στα 30 fps ή ακόμη και σε ανάλυση VGA (640×480 pixels). Για πρώτη φορά επίσης η Samsung παρουσιάζει οθόνη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων που απεικονίζουν και την παραμικρή ακόμα λεπτομέρεια, καθώς ο ειδικός αισθητήρας (light sensor) ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου.



Το εξελιγμένο theme creator, η δυνατότητα δηλαδή της πλήρους παραμετροποίησης των λειτουργιών (επιλογή γραμματοσειράς, φόντου, κλπ) επιτρέπει στο χρήστη να δώσει το απόλυτα δικό του ξεχωριστό στυλ στο προφίλ του κινητού του.



Επιπλέον, υποστηρίζει Bluetooth 2.0, συμπεριλαμβανομένου και του προφίλ A2DP για στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικά και υποστηρίζει δίκτυα GSM/GPRS/EDGE. Επιπρόσθετα, διαθέτει θύρα επικοινωνίας USB 2.0 για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD και έξοδο TV-out για σύνδεση και προβολή περιεχομένου σε συσκευή τηλεόρασης.



Ακόμα διαθέτει ραδιόφωνο, με RDS, που μπορεί να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση (background music) στις διάφορες λειτουργίες του κινητού (πχ. σύνταξη μηνυμάτων, παιχνίδια, κλπ.) και δίνει ακόμα τη δυνατότητα εγγραφής της αγαπημένης εκπομπής σε αρχεία MP3 player.



Και όλα αυτά με πάχος μόλις 14.9 χιλιοστά, ένα από τα πιο λεπτά της κατηγορίας, που σε συνδυασμό με το εξελιγμένο design, το μεταλλικό φινίρισμα, το slide up μηχανισμό και τα απαλά του πλήκτρα το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό.



Το Samsung G600 αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές Νοεμβρίου σε τιμή που θα κυμαίνεται στα 350 ευρώ περίπου (χωρίς συμβόλαιο).




Βίντεο



Δείτε το demo και ένα preview του Samsung G600 στα βίντεο που ακολουθούν










Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συχνότητα Λειτουργίας: GSM 850/900/1800/1900

Τύπος Συσκευής: SLIDE UP

Μπαταρία: Li-Ion 880 mAh

Οθόνη: 16.000.000 χρώματα, 240 x 320 pixels

Κάμερα: 5,0 MP, 2592 x 1944 pixels, Autofocus, Flash

Μνήμη: Εσωτερική 50ΜΒ, Επεκτάσιμη microSD

Μεταφορά δεδομένων: GPRS, EDGE

Δυνατότητα σύνδεσης: Bluetooth, Υπέρυθρες, USB 2.0

Επιπλέον λειτουργίες: MP3, Ραδιόφωνο, Document viewer (Word, Excel, Power Point, PDF), Ημερολόγιο, Ρολόι, Ξυπνητήρι, Αριθμομηχανή

Διαστάσεις: 101 x 47,8 x 14,9 mm

Βάρος: 104gr



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα