Pornhub: Ένας στους δύο Αμερικανούς βλέπει πορνό στο κινητό του τηλέφωνο

Pornhub: Ένας στους δύο Αμερικανούς βλέπει πορνό στο κινητό του τηλέφωνο

Τον απολογισμό για το 2013 έκανε η δημοφιλής ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub. Ένας στους δυο βλέπει πορνό από κινητό τηλέφωνο. Οι Δευτέρες ημέρες με τη μεγαλύτερη επισκεψημότητα.

Σχεδόν 15 δισεκατομμύρια είναι οι προβολές βίντεο πορνό μέσω κινητού τηλεφώνου ή τάμπλετ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pornhub για το 2013.

Στις Η.Π.Α για πρώτη φορά φέτος οι πλειοψηφία του online πορνό έγινε μέσω κινητών τηλεφώνων. Ένα ποσοστό της τάξης του 52% των Αμερικανών είδαν πορνό μέσω του κινητό τους τηλεφώνου ξεπερνώντας το ποσοστό του 2012 που άγγιξε το 46%.

Σύμφωνα με το Pornhub η χρήση των κινητών και των τάμπλετ είχε αλματώδη αύξηση την τελευταία διετία. Σύμφωνα με αναλύσεις είναι θέμα χρόνου το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών να βλέπουν πορνό μέσω κινητών ή τάμπλετ.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της έκθεσης είναι η ανάλυση της χρήσης μέσα στην εβδομάδα. Η Δευτέρα είναι η ημέρα τη μεγαλύτερη δραστηριότητα  εκτός της Ιαπωνίας.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η κίνηση πέφτει σε όλες τις χώρες με εξαίρεση την Ιαπωνία. Σε γενικές γραμμές η η επισκεψιμότητα στις γιορτινές περιόδους μειώνεται κατά 35%.

Πηγή: qz.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα