Πώς να οργανώσετε την ψηφιακή σας ζωή το 2015

Πώς να οργανώσετε την ψηφιακή σας ζωή το 2015

Από τα σκόρπια καλώδια μέχρι τα σκόρπια αρχεία στον σκληρό δίσκο, δείτε τρόπους για να δείχνουν και να δουλεύουν όλα… στην πένα

Ξεχνάτε τα passwords σας επειδή έχετε πάρα πολλά; Γέμισε ο σκληρός και δεν ξέρετε τι να πρωτοσβήσετε; Ο χώρος πίσω από το γραφείο σας είναι ένα ατελείωτο ανακάτεμα καλωδίων; Το email σας είναι γεμάτο αδιάβαστα μηνύματα; Δείτε πώς θα τα λύσετε όλα με μία κίνηση το καθένα για να πετύχετε το καλύτερο πρακτικό, αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Ο υπολογιστής σας σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν updates και εσείς το αναβάλλετε για την επόμενη μέρα. Το τηλέφωνό σας έχει ολόκληρη λίστα με τις εφαρμογές που χρειάζονται ανανέωση, αλλά εσείς δεν πατάτε τη σχετική εντολή. Γιατί; Τα updates έχουν σκοπό την όλο και καλύτερη λειτουργία των προγραμμάτων και την προστασία από ιούς και άλλα κενά ασφαλείας. Επιπλέον, σύντομα θα έρθει η μέρα που θα «καίγεστε» και το πρόγραμμα δεν θα ανοίγει επειδή χρειάζεται την τελευταία του έκδοση. Κάντε το σήμερα.

ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

 

Το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας συνδέονται ακόμα μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή; Που βρίσκεστε; Στο 2005; Υπάρχουν υπέροχα και λειτουργικά ασύρματα για να τα αντικαταστήσετε και να βελτιώσετε έτσι την εικόνα του γραφείου σας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

 

Τα τηλέφωνά μας χρειάζονται φόρτιση και σύνδεση με τον υπολογιστή, συνεπώς κάποια καλώδια απλώς δεν μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε. Προϊόντα όπως το Cordies κρατούν και τα smartphones και τα καλώδιά τους με τρόπο ώστε να μην απλώνονται από δω κι από εκεί. Ακόμα και τα ακουστικά τους.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

(Πηγή: Fortunegreece.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα