Ποτέ το fitness δεν ήταν πιο ελκυστικό όσο με τις έξυπνες συσκευές

Ποτέ το fitness δεν ήταν πιο ελκυστικό όσο με τις έξυπνες συσκευές
Geber86

Οι "έξυπνες" συσκευές Huawei P9 lite & Huawei Color Band A1 ήρθαν να μας λύσουν τα χέρια και υπόσχονται να αλλάξουν πράγματα γύρω από το fitness

Αν και οι περισσότεροι κατανοούμε την αξία που έχει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, δυστυχώς αυτό δεν γίνεται πάντα πράξη. Είτε γιατί μας απορροφά η δουλειά, είτε το στρες του γραφείου, οι υποχρεώσεις της οικογένειας και το πρόγραμμα των παιδιών, οι υποσχέσεις μας για ανάληψη πρωτοβουλιών υγιεινότερων συνηθειών και βελτίωσης της φυσικής μας κατάστασης με ένα δεκάλεπτο διάλειμμα καθημερινής γυμναστικής, συνήθως εξανεμίζονται το ίδιο γρήγορα όσο και τα… πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου.

Αυτά, όμως, ίσχυαν μέχρι χθες… Σήμερα οι «έξυπνες» συσκευές Huawei P9 lite & Huawei Color Band A1 ήρθαν να μας λύσουν τα χέρια και υπόσχονται να αλλάξουν πράγματα γύρω από το fitness. Ένας μοναδικός συνδυασμός έξυπνων συσκευών βρίσκεται στην υπηρεσία κάθε σύγχρονου ανθρώπου, που του αρέσει να μη χάνει λεπτό από τη μέρα αλλά και τη νύχτα του, με καινοτόμες hardware αναβαθμίσεις, που λειτουργούν αυτόνομα και προσαρμόζονται στο πρόγραμμα και τις ανάγκες του.

Το Huawei P9 lite ανήκει στην κατηγορία των smartphones επόμενης γενιάς που σε βγάζει ασπροπρόσωπο όπου και αν κινείσαι καθημερινά. Κομψό στιλ, λεπτό, με μεταλλικό πλαίσιο, οθόνη 5,2 ιντσών FHD και μεγάλη γκάμα χρωμάτων, με αξεπέραστο ήχο, φωτογραφίες και βίντεο ακριβείας και ποιότητας, με κάμερα 13MP SONY IMX214 image sensor για τα σημαντικά σου ενσταντανέ και τεχνολογία ARM TrustZone που εγγυάται αυξημένη ασφάλεια με τη χρήση και μόνο του δακτυλικού σου αποτυπώματος.

 

Σε συνδυασμό, δε,  με το gadget Huawei Color Band A1 αποτελεί την ιδανική λύση για να μένεις fit και να έχεις τον πλήρη έλεγχο της σωματικής σου δραστηριότητας όποτε τον χρειάζεσαι. Εκτός από τη μέτρηση της χιλιομετρικής απόστασης που καλύπτεις καθημερινά, διαθέτει έξυπνη αναγνώριση για διαφορετικά είδη άθλησης (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο), ελέγχει την ποιότητα του ύπνου σου και σε ενημερώνει για παραμέτρους που σχετίζονται μαζί του, ενώ με τη λειτουργία παρακολούθησης των ακτίνων UV, σε συμβουλεύει για την προστασία από τον ήλιο (αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, κίνδυνος αφυδάτωσης), φροντίζοντας για την δική σου υγεία αλλά και των παιδιών σου, αν είσαι γονιός.

Έχει μεγάλη αντοχή στο νερό και τη σκόνη, είναι πολύ ελαφρύ – μόλις 20 γραμμάρια, – με αποτέλεσμα να μπορείς να το φοράς και κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς να ενοχλείσαι, ενώ όταν φορτιστεί πλήρως η μπαταρία του έχει δυνατότητα μηνιαίας αναμονής (!).

Επίσης, διατίθεται σε άπειρους χρωματισμούς για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην γκαρνταρόμπα και τον τρόπο ζωής σου.

H περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνεις δικό σου τον πιο smart εξοπλισμό fitness, καθώς με την αγορά του Huawei P9 lite, το Color Band A1, διατίθεται ως δώρο. 

Μην αργείς. Μια βόλτα στο πλησιέστερο γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών, θα σε πείσει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα