Rogue Galaxy – Preview

Rogue Galaxy – Preview

Το φουτουριστικό παιχνίδι ρόλων έρχεται «εμπλουτισμένο» για την Ευρωπαϊκή αγορά, αποκλειστικά στο PlayStation2

Το φουτουριστικό παιχνίδι ρόλων έρχεται «εμπλουτισμένο» για την Ευρωπαϊκή αγορά, αποκλειστικά στο PlayStation2 Το Rogue Galaxy είναι ένα πραγματικό RPG δράσης με περίπλοκα περιβάλλοντα, «βαθύ» σενάριο, περισσότερες από 100 ώρες παιχνιδιού και ένα πρωτοποριακό σύστημα μάχης, το οποίο προσφέρει στους παίκτες συνολικό έλεγχο κατά τη διάρκεια των μαχών.



Έπειτα από το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Ιαπωνία, οι εκδόσεις των Η.Π.Α. και των PAL περιοχών έχουν εμπλουτιστεί σημαντικά με αρκετές νέες λειτουργίες. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων όπλων, ένα πλήρως ανανεωμένο σύστημα μάχης και έναν ολόκληρο νέο κόσμο έτοιμο για εξερεύνηση.



Στο Rogue Galaxy, οι παίκτες ακολουθούν την ιστορία του Jaster Rogue, ενός νέου άνδρα που ζει απομονωμένος στον έρημο πλανήτη Rosa. Κατά τύχη στρατολογείται από τον πειρατή του διαστήματος, Dorgengoa προκειμένου να τον ακολουθήσει σε ένα κυνήγι θησαυρού σε ολόκληρο το γαλαξία. Ο Jaster και το πλήρωμα του Dorgenark έρχονται αντιμέτωποι με πολυάριθμες περιπέτειες και μάχες, ενώ ψάχνουν το θρυλικό πλανήτη που κρύβει έναν ιδιαίτερο θησαυρό- το κλειδί της αιώνιας ζωής.



Τοποθετημένο σε έναν ανεξερεύνητο γαλαξία με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κόσμων, το Rogue Galaxy προσφέρει πρόσβαση σε οκτώ διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι μπορούν να ενσωματωθούν στο πλήρωμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν, έως και τρεις χαρακτήρες ταυτόχρονα και να εμπλακούν σε μοναδικές μάχες πραγματικού χρόνου, οι οποίες ενσωματώνουν ειδικές «αλυσιδωτές» επιθέσεις και ένα ολοκληρωμένο A.I. σύστημα συμβουλών μάχης.



Επιπρόσθετα, το Rogue Galaxy προσφέρει πρόσβαση σε πολυάριθμα mini-games –ανάμεσα τους μια «στρατηγική» μάχη εντόμων που ονομάζεται Insectron- ενώ οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα από 500 ξεχωριστά όπλα και αντικείμενα, μέσω της νέας λειτουργίας «σύνθεσης».



Το παιχνίδι προσφέρει επίσης, μηδενικούς χρόνους φόρτωσης, επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν τους άκρως λεπτομερείς κόσμους του Rogue Galaxy, χωρίς ενοχλητικές διακοπές ή καθυστερήσεις.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα