Σε εξαγορά της PasswordBox προχώρησε η Intel

Σε εξαγορά της PasswordBox προχώρησε η Intel
Intel Intel

Η Intel εξαγόρασε την πλατφόρμα PasswordBox, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με διαφορετικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς δίχως να χρειάζεται να απομνημονεύουν τους κωδικούς εισόδου.

Η Intel, αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών και τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της start- up εταιρείας, PasswordBox, η οποία κατά την ανακοίνωση θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με διαφορετικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς δίχως να χρειάζεται να απομνημονεύουν τους κωδικούς εισόδου.

Η PasswordBox, που εδρεύει στο Μόντρεαλ του Καναδά και έχει αναπτύξει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μια “έξυπνη” πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες της να εισέρχονται σε διαφορετικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς, όπως στα κοινωνικά δίκτυα, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία κλπ.

Οι χρήστες, λοιπόν δεν θα χρειάζεται να απομνημονεύουν τους κωδικούς εισόδου ή να αναζητούν συνεχώς από τις υπηρεσίες ανάκτηση των λογαριασμών τους.

Σύμφωνα, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Intel, η υπηρεσία PasswordBox, θα ενσωματωθεί στις λύσεις “ασφαλούς διαχείρισης λογαριασμών”, που ήδη παρέχει η εταιρεία, ενώ τονίζεται πως στόχος της είναι η καλύτερη προστασία των διαδικτυακών λογαριασμών των χρηστών, καθώς και των προσωπικών τους δεδομένων.

Η εξαγορά γνωστοποιείται από την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη ZDnet, ωστόσο οι όροι της συμφωνίας, όπως και το ποσό εξαγοράς δεν έγιναν γνωστά.

(Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα