Softies but goodies: 5 προγράμματα για ”δύσκολες” αποστολές

Softies but goodies: 5 προγράμματα για ”δύσκολες” αποστολές

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα προγράμματα για screenshots, μετατροπή αρχείων PDF σε DOC, επεξεργασία αρχείων ήχου και βίντεο και τακτοποίηση τη...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα προγράμματα για screenshots, μετατροπή αρχείων PDF σε DOC, επεξεργασία αρχείων ήχου και βίντεο και τακτοποίηση της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας.
Screen Capturer









Αν χρειάζεστε screenshots της οθόνης ή την καταγραφή video από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για επαγγελματικό λογισμικό, το Screen Capturer της Extensoft είναι η λύση.



Στη λειτουργία των screenshots μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρο την οθόνη, ολόκληρο το παράθυρο ή απλώς μια συγκεκριμένη περιοχή της επιλογής σας και να την αποθηκεύσετε σαν BMP, JPG, PNG, ή αρχείο TIFF. Τα video αποθηκεύονται ως WMV ή AVI και υπάρχουν τρία codec, DiVX, ffdshow και XviD για την αναπαρωγή ή τροποποίηση τους.



Κατεβάστε το Screen Capturer
εδώ




PDF to Word









Η μετατροπή ενός PDF αρχείου σε αρχείο Word δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ειδικά όταν το αρχικό αρχείο έχει πίνακες και εικόνες. Το πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια είναι το PDF to Word της NitroPDF software που αναγνωρίζει όλες τις δομές ενός κειμένου και κάνει τη μετατροπή διατηρώντας ακόμα και την αρχική γραμματοσειρά.



Κατεβάστε το PDF to Word
εδώ (χρειάζεται εγγραφή)




Free Audio Editor









Το όνομα του τα λέει όλα: Δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας αρχείων ήχου. Δηλαδή ότι ακριβώς χρειάζεται για ηχογραφήσετε και να επεξεργαστείτε ψηφιακό ήχο, να μετατρέψετε παλιές κασέτες σε mp3 ή CD, να κόψετε και να ράψετε τραγούδια και να μιξάρετε ήχους, να μετατρέψετε CD σε mp3 και να γράψετε CD.



Κατεβάστε το Free Audio Editor
εδώ




Fences









Με τι μοιάζει η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας; Με ένα άκατάστατο γραφείο; Με μια επιφανεια γεμάτη εικονίδια ατάκτως τοποθετημένα; ή είναι εντελώς άδειο γιατί δεν τολμάτε να βάλετε συντομεύσεις με το φόβο ότι δε τις ξαναβρείτε.



Εδώ έρχεται να βοηθήσει το Fences της Stardock που οργανώνει και ομαδοποιεί τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας. Παράλληλα με τη χρήση «διάφανων» γραφικών τα προβάλλει με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση!



Κατεβάστε το Stardock Fences
εδώ




DVDSmith Movie Backup









Έχετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε DVD… θέλετε να τις μετατρέψετε σε μικρότερα αρχεία avi για να τις βλέπετε στο λάπτοπ… αλλά οι γνώσεις σας για τη συμπίεση ήχου και εικόνας δεν είναι αρκετές! Κανένα πρόβλημα, αφού το DVDSmith Movie Backup κάνει αυτή τη δουλειά με μερικά μόνο κλικ.



Από τα δύο mode που είναι διαθέσιμα, το Full DVD κρατάει όλη την πληροφορία του αρχικού δίσκου (π.χ. extras) ενώ το main movie μόνο την ταινία.



Κατεβάστε το DVDSmith Movie Backup
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα