Sony Cybershot S750

Sony Cybershot S750

Ένα νέο μοντέλο που προσφέρει λήψεις εξαιρετικής ποιότητας και «έξυπνα» γνωρίσματα, αποτελώντας ταυτόχρονα μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή, προστίθε...

Ένα νέο μοντέλο που προσφέρει λήψεις εξαιρετικής ποιότητας και «έξυπνα» γνωρίσματα, αποτελώντας ταυτόχρονα μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή, προστίθεται στη σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cybershot S. Με τιμή ελκυστική για τους φωτογράφους που τώρα ξεκινούν, η λεπτή, νέα Cybershot S750 κάνει τις εκπληκτικές λήψεις προσιτές σε όλους.Χάρη στον υψηλής ποιότητας φακό της Sony με οπτικό zoom 3x και την υψηλή ανάλυση των 7,2 ενεργών megapixels, η Cybershot S750 συνδυάζει την προσιτή τιμή με επιδόσεις.



Η λειτουργία αναγνώρισης προσώπων (Face Detection) προσφέρει στην S750 τη δυνατότητα να εντοπίζει μέχρι και τρία πρόσωπα σε κάθε λήψη, ρυθμίζοντας αυτόματα την εστίαση και την έκθεση και εξασφαλίζοντας καθαρά, εξαιρετικής ποιότητας πορτραίτα των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας.








Η S750, επίσης, χρησιμοποιεί την υψηλής αυτονομίας μπαταρία ιόντων λιθίου Sony αντί για συνηθισμένες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό της επιτρέπει να είναι πιο λεπτή και ελαφριά από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς S. Επιπρόσθετα, οι λεπτότερες ανταλλακτικές μπαταρίες καταλαμβάνουν τώρα λιγότερο χώρο στην τσέπη ή την τσάντα σας από ότι οι συμβατικές μπαταρίες, κάτι που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να θέλετε να «ξεμείνετε» από ενέργεια.



Η νέα Cybershot σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε καθαρές λήψεις, απαλλαγμένες από «θαμπώματα», χωρίς να χρειάζεστε flash, ακόμα και όταν οι λήψεις σας γίνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε συννεφιασμένες μέρες. Επιλέγοντας τη λειτουργία υψηλής ευαισθησίας (‘High Sensitivity’) από τον εύκολο στη χρήση τροχό λειτουργιών μπορείτε να εκτοξεύσετε την ευαισθησία της συσκευής σε ISO:1250. Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις με μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης του φαινομένου camera shake, ακόμα και όταν το αντικείμενο της φωτογράφησης βρίσκεται σε κίνηση.



Η νέα λειτουργία αυτόματης εστίασης πολλαπλών σημείων εξασφαλίζει καθαρές και σωστά εστιασμένες λήψεις, ακόμα και όταν το αντικείμενο της φωτογράφησης κινείται ή δεν βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας.








Η μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD με διαγώνιο 2,5 ίντσες σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τόσο τις εικόνες όσο και τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού η φωτογραφική μηχανή μεταβαίνει στη λειτουργία αναπαραγωγής (Playback), προσφέροντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να ελέγχετε τις φωτογραφίες που έχετε ήδη βγάλει, ακόμα και μεταξύ λήψεων. Τέλος, η ένδειξη ιστογράμματος επί της οθόνης σας βοηθάει να παρακολουθείτε την φωτεινότητα της οθόνης σε γραφική μορφή – χρήσιμη αν ρυθμίζετε λεπτομερώς την έκθεση με στόχο να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.



Οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών θα βρουν χρήσιμη την προβολή λειτουργιών όπως το flash, η μακροφωτογράφηση και ο χρονοδιακόπτης, ενώ διαθέσιμες είναι και συμβουλές επί της οθόνης οι οποίες σας βοηθούν να επιλέξετε τις σωστές ρυθμίσεις για το αντικείμενο που φωτογραφίζετε, επιλέγοντας τη σωστή θέση του τροχού ρύθμισης λειτουργιών λήψης (Shooting Mode).



Η Cybershot S750 είναι διαθέσιμη στα ηλεκτρονικά και μη καταστήματα σε τιμή που ξεκινά από τα 126 ευρώ.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα