Sony Ericsson HBH-PV703: Φορτίστε το και ξεχάστε το

Sony Ericsson HBH-PV703: Φορτίστε το και ξεχάστε το

Το νέο Bluetooth headset της Sony Ericsson διαθέτει χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να χειρίζεστε εύκολα τις κλήσεις όποτε χρειαστεί

Το νέο Bluetooth headset της Sony Ericsson διαθέτει χαρακτηριστικά όπως επανάκληση του τελευταίου αριθμού, επιτρέποντάς σας να χειριστείτε εύκολα τις κλήσεις όποτε χρειαστεί. Διασφαλίζει χρόνο ομιλίας εντυπωσιακής διάρκειας 10 ωρών και χρόνο σε κατάσταση αναμονής 350 ωρών – για να μην χάνετε σημαντικά τηλεφωνήματα μόνο και μόνο επειδή άδειασε η μπαταρία σας.



Το HBH-PV703 αυτόματα συνδέεται με το τηλέφωνό σας και έτσι το μόνο που χρειάζεται αφού το φορτίσετε είναι να ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό σας. Δεν χρειάζεται να θυμάστε το pin σας και χάρη στο Bluetooth 2.0 + EDR, μπορείτε να χρησιμοποιείτε παντού και πάντα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.



Με βάρος περίπου 14g/0.49 oz., είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να το φοράτε άνετα όλη μέρα. Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας χάρη στα ενσωματωμένα πλήκτρα απάντησης /τερματισμού κλήσης, έντασης και επανάκλησης του τελευταίου αριθμού.



Το Bluetooth Headset HBH-PV703 θα διατεθεί σε γκρι και μαύρο χρώμα σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2008 σε τιμή που θα κυμανθεί μεταξύ 40 και 50 ευρώ.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Μέγεθος: 61 χλστ x 18 χλστ.

Βάρος: 14γρ.

Χρώμα: Μαύρο ή γκρι

Τεχνολογία Bluetooth 2.0

Χρόνος ομιλίας: Έως 10 ώρες

Χρόνος αναμονής : Έως 350 ώρες




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα