Sony Ericsson K850 Cyber-shot

Sony Ericsson K850 Cyber-shot

Αυτό το Cyber-shot τηλέφωνο των 5 megapixel διαθέτει χαρακτηριστικά κάμερας τελευταίας τεχνολογίας μέσα σε ένα λεπτό και εύχρηστο κινητό

Αυτό το Cyber-shot τηλέφωνο των 5 megapixel διαθέτει χαρακτηριστικά κάμερας τελευταίας τεχνολογίας μέσα σε ένα λεπτό και εύχρηστο κινητό. Για εκείνους που αναζητούν ένα τηλέφωνο με κάμερα που να έχει την ποιότητα εικόνας που θα περίμενε κανείς από μια ψηφιακή κάμερα, το Sony Ericsson K850 είναι σίγουρα στη λίστα.




Όμορφες εικόνες



Η κάμερα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και Xenon Flash έχει τα αποτελέσματα μιας πραγματικής ψηφιακής κάμερας. Ακόμη κι αν δεν είστε δεινός φωτογράφος, το K850 κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει να βγάλετε τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες με το τηλέφωνο σας.



Το Photo fix βελτιώνει αυτόματα την ισορροπία φωτός με ένα κλικ για να κάνει την εικόνα σας όσο καλύτερη γίνεται. Όπως και με τα προηγούμενα Cybershot μοντέλα, όταν φωτογραφίζεται ένα αντικείμενο εν κινήσει, για παράδειγμα σε ένα αθλητικό γεγονός, μπορείτε να επιλέξετε το BestPic και να τραβήξετε εννέα εικόνες σε μια ριπή. Στη συνέχεια απλά επιλέξτε την καλύτερη και διαγράψτε τις υπόλοιπες.




Αυξημένη λειτουργικότητα χωρίς αυξημένη πολυπλοκότητα



Όταν είναι στη λειτουργία της κάμερας, το μενού νέας γενιάς του K850 κυλάει μεταξύ λειτουργιών όπως ο τρόπος λήψης και το μέγεθος εικόνας. Το κάλυμμα του φακού ανασύρεται αυτόματα όταν πατήσει κανείς το κουμπί της κάμερας ενώ ο νέος επιλογέας σας επιτρέπει να περιηγηθείτε γρήγορα μεταξύ των λειτουργιών κάμερας, βίντεο και προβολής εικόνων.



Το κανονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου έχει διπλό σκοπό: στη λειτουργία της κάμερας τα φωτισμένα εικονίδια δείχνουν ποια πλήκτρα ενεργούν ως συντομεύσεις για το ψηφιακό ζουμ και άλλες λειτουργίες.




Ευκολία στην πρόσβαση



O νέος τρόπος πλοήγησης τοποθετεί όλα τα αποθηκευμένα αρχεία πολυμέσων σας, είτε είναι φωτογραφίες, βίντεο, μουσική ή podcast, σε μια τοποθεσία προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία. Ψάξτε, κατηγοριοποιήστε και αποκτήστε πρόσβαση στα μέσα σας από ένα και μοναδικό σημείο του μενού.



Το τηλέφωνο K850 Cyber-shot σας επιτρέπει επίσης να κάνετε μια έξυπνη αναζήτηση για να δείτε τις φωτογραφίες του μήνα που τραβήξατε, να προβάλετε εικόνες σε μορφή thumbnail ή να περιηγηθείτε μέσα σε αυτές σε πλήρη οθόνη.




Picture και Video blogging σε HSDPA ταχύτητες



Από τη στιγμή που έχετε τραβήξει μια εικόνα είναι εύκολο να μοιραστείτε την ανάμνηση. Αν προβάλλετε μια φωτογραφία στην μεγάλη 2.2’ φωτεινή οθόνη κρυστάλλων του K850, το πρωτοπόρο χαρακτηριστικό της αυτόματης περιστροφής θα την απεικονίσει στο σωστό εύρος, – πορτραίτο ή τοπίο – ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό με τον οποίο έχει τραβηχτεί.



Η αποστολή των εικόνων σας είναι επίσης απλή. Το picture blogging και το video blogging σας επιτρέπει να κάνετε upload τις λήψεις και το υλικό βιντεοσκόπησης σε ταχύτητες HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) στο δικό σας blog.




Διάθεση



Το τηλέφωνο K850 Cyber-shot της Sony Ericsson είναι ένα Tri-Band HSDPA και Quad -Band GPRS τηλέφωνο με χρωματική επιλογή σε Velvet Blue ή Luminous Green. Θα διατίθεται με εσωτερική μνήμη 40MB η οποία μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης τύπου Μ2 και MicroSD.



Θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από τις αρχές Σεπτεμβρίου. H τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.




Βίντεο



Δείτε το demo του K850 στο βίντεο που ακολουθεί









Τεχνικά Χαρακτηριστικά



· Κάμερα 5 megapixel

· Αυτόματη εστίαση

· Ψηφιακό ζουμ 16x

· Slideshow w music

· Έξυπνη αναζήτηση φωτογραφιών

· Ενεργό κάλυμμα φακού

· Οθόνη 2,2” QVGA 262K TFT

· Φωτεινή οθόνη με αχάρακτο κρύσταλλο

· Εσωτερική μνήμη χρήστη 40 MB

· Κάρτα μνήμης Combo slot (M2/MicroSD)

· Ναι (512 MB M2 στη συσκευασία)

· Αποστολή e-mail

· Υποστήριξη Microsoft Exchange ActiveSync

· Περιήγηση στο διαδίκτυο: Πρόσβαση NetFront

· Podcasting: 30fps QVGA

· Flight Mode

· Τεχνολογία Bluetooth 2,0

· FM ράδιο με RDS

· Βιντεοκλήση

· Μουσικοί ήχοι

· WAP 2.0 XHTML

· Ανοιχτή συνομιλία

· Μέγεθος: 102 x 48 x 17 mm

· Βάρος: 118 γραμμάρια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα