Sony Ericsson συλλογή «Havana»

Sony Ericsson συλλογή «Havana»

Η κομψή σειρά των κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ από τη Sony Ericsson και τη Vodafone συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα.

Η κομψή σειρά των κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ από τη Sony Ericsson και τη Vodafone συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα. Η συλλογή περιλαμβάνει αποκλειστικές παραλλαγές χρωμάτων των δημοφιλών κινητών W880i και W910i Walkman, καθώς και μουσικά αξεσουάρ που ταιριάζουν χρωματικά, τα φορητά ηχεία MPS-70. Η τελική προσθήκη στη συλλογή αυτή είναι το Sony Ericsson V640i, ένα μουσικό τηλέφωνο διαθέσιμο αποκλειστικά για τους πελάτες της Vodafone.




W880i Walkman στο χρώμα Havana








Το πιο λεπτό τηλέφωνο της Sony Ericsson, το W880i Walkman χωράει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη. Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 900 τραγούδια στην κάρτα μνήμης 1GB (Memory Stick Micro) και το νέο αποκλειστικό χρώμα αναζωογονεί και προσθέτει μια ακόμη ιδιαίτερη πινελιά στο ήδη γνώριμο τηλέφωνο.




W910i Walkman στο μπρονζέ Havana








Το νέο W910i είναι ένα 3G (HSDPA) τηλέφωνο Walkman που σχεδιάστηκε για την ψυχαγωγία, είτε αυτό σημαίνει μουσική, 3D παιχνίδια και βίντεο, είτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ενεργοποιήστε το Shake Control και ανακινήστε το τηλέφωνο σας για να ελέγξετε τα τρισδιάστατα παιχνίδια ή για να αλλάξετε τα μουσικά σας κομμάτια απλά με μια κίνηση. Επίσης επιλέξτε τη λειτουργία SensMe και ανακαλύψτε μουσική που να ταιριάζει με τη διάθεση και το ρυθμό σας. Το W910i είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη μουσική σας και με την αποκλειστική προσθήκη του στυλ Havana γίνεται ιδανικό για αυτούς που ψάχνουν ένα εξαιρετικό τηλέφωνο Walkman με ιδιαίτερο στυλ.




Sony Ericsson V640i στο χρυσό Havana








Η συλλογή Havana επεκτείνεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του νέου Sony Ericsson V640i, ενός νέου μουσικού τηλεφώνου που προσφέρει υψηλές ταχύτητες 3G (HSDPA). Με την υποστήριξη κάρτας μνήμης Micro (M2) έως και 4GBκαι με το ειδικό πλήκτρο μουσικής, σας βοηθάει να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα εκείνα τα τραγούδια, ώστε το V640i να γίνει πραγματικά η κινητή μουσική σας βιβλιοθήκη.




Κοινά χαρακτηριστικά



Όλα τα τηλέφωνα της συλλογής Havana σας επιτρέπουν να «κατεβάσετε» μουσική απευθείας από το Vodafone Music Store, μέσω υψηλής ταχύτητας 3G. Για παράδειγμα, με το V640i σας παίρνει μόλις 14 δευτερόλεπτα να κατεβάσετε ένα ολόκληρο τραγούδι.



Και τα τρία αυτά κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson διαθέτουν το λογισμικό μουσικής αναγνώρισης TrackID, που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε το μουσικό κομμάτι που ακούτε και να λαμβάνετε πληροφορίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σχετικά με το όνομα του καλλιτέχνη, τον τίτλο του τραγουδιού και το άλμπουμ. Μόλις το προσδιορίσετε μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το τραγούδι από το Vodafone Music Store.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα