Sony GIGA JUKE NAS-E35HD

Sony GIGA JUKE NAS-E35HD

Το νέο αυτόνομο ηχοσύστημα της Sony είναι σχεδιασμένο να κάνει προσιτή την τεχνολογία GIGA JUKE σε μια νέα γκάμα χρηστών.

Το νέο αυτόνομο ηχοσύστημα της Sony είναι σχεδιασμένο να κάνει προσιτή την τεχνολογία GIGA JUKE σε μια νέα γκάμα χρηστών. Το σύστημα GIGA JUKE αποθηκεύει, χαρακτηρίζει και οργανώνει τη μουσική σας στον εσωτερικό του σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας αποκλειστικό «έξυπνο» λογισμικό. Όταν είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε, είναι εύκολο να απελευθερώσετε τη μουσική σας: Το GIGA JUKE μπορεί να μεταφέρει τα αγαπημένα σας τραγούδια απευθείας στο WALKMAN player σας, το κινητό σας τηλέφωνο WALKMAN ή και σε άλλες φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής – χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη PC.



Εκτός από την εξαιρετικά προσιτή τιμή του, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Στο σκληρό του δίσκο, χωρητικότητας 80GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε ως και 15.000 τραγούδια, αντιγράφοντάς τα από το ενσωματωμένο CD player με ταχύτητα ως και 4x – αντιγράφοντας δηλαδή ένα πλήρες CD διάρκειας μιας ώρας σε μόλις 15 λεπτά.



Η μουσική μπορεί να αποθηκευθεί με τη μορφή αρχείων MP3, ενώ στα αρχεία που μεταφέρετε στο σύστημα αποδίδονται αυτόματα τίτλοι χάρη στην προεγκατεστημένη τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τη βάση δεδομένων της Gracenote, η οποία περιέχει δεδομένα για περίπου 350.000 άλμπουμ. Το σύστημα μπορεί επίσης να μεταφέρει μουσική με ταχύτητα ως και 10x σε συσκευές Walkman και MP3 players ή σε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB.



Το σύστημα διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο δέκτη FM/AM, μέσω του οποίου μπορείτε να εγγράφετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές, αναλογική είσοδο για εγγραφή ήχου από εξωτερικές πηγές και υποδοχή DMPORT στην οποία μπορείτε να συνδέσετε μια μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών. Περιλαμβάνεται επίσης βάση (dock), η οποία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το iPod σας μέσω της υποδοχής DMPORT του συστήματος.



Το ενσωματωμένο σύστημα ενίσχυσης με ισχύ 60W και τα κομψά ηχεία δύο δρόμων επιτρέπουν στο NAS-E35HD να γεμίσει το χώρο σας με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.



Το νέο ηχοσύστημα θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα Sony Centre, από καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων Sony καθώς και online, στο κατάστημα Sony Style –
www.sonystyle-europe.com




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα