Sony VAIO CR

Sony VAIO CR

Μία νέα σειρά notebook VAIO σε ζωντανά χρώματα για όσους επιθυμούν λειτουργικότητα και επιδόσεις "πολλών αστέρων"

Μία νέα σειρά notebook VAIO σε ζωντανά χρώματα για όσους επιθυμούν λειτουργικότητα και επιδόσεις «πολλών αστέρων». Η Sony, με τη νέα της σειρά VAIO, φέρνει στην αγορά των φορητών υπολογιστών την κομψότητα και το στυλ της σύγχρονης πόλης, αποτυπωμένα σε μια μοντέρνα και συναρπαστική γκάμα χρωμάτων. Η Sony συνεργάστηκε με κορυφαίους σχεδιαστές δημιουργώντας μοντέλα που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ παράλληλα παραμένουν εκπληκτικά φορητά.



Η σχεδίαση των ακμών, η γυαλιστερή επένδυση και το άψογο φινίρισμα κάνουν κάθε μοντέλο ένα πραγματικό σχεδιαστικό κομψοτέχνημα. Ειδικές σχεδιαστικές «πινελιές», όπως το ομαλό, στρογγυλοποιημένο φινίρισμα στις γωνίες, καθώς και τα εντυπωσιακά εφέ φωτισμού θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος.




Νotebook σημαίνει, πρώτα από όλα, design



Η Sony χρησιμοποίησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να δημιουργήσει μια επίστρωση πολλαπλών επιπέδων, η οποία όχι μόνο είναι γυαλιστερή και “must” για τους λάτρεις της μόδας, αλλά και αρκετά ανθεκτική για να προστατέψει το πληκτρολόγιο και την οθόνη LCD που βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος.




Ιδανικοί σύντροφοι με ανάγλυφο περίβλημα



Τα μοντέλα της σειράς VAIO CR σας επιτρέπουν να μεταφέρετε μαζί σας τον δικό σας, προσωπικό κόσμο πολυμέσων και ψυχαγωγίας. Χάρη στη νέα λειτουργία Click&Play μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση στα αποθηκευμένα σας αρχεία πολυμέσων και να παίζετε DVD με ένα μόνο κλικ.



Η λειτουργία Click&Play είναι ενσωματωμένη στον υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεται να φορτώνετε τα Windows για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Έτσι, μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας ή να παίζετε μουσική άμεσα, χωρίς να περιμένετε καθόλου.



Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές από το YouTube στην καφετέρια, περιηγηθείτε στο φωτογραφικό σας άλμπουμ στο τραίνο και ακούστε τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες στο πάρκο, μαζί με όσους αγαπάτε, από το CD player ή απλά συνδέοντας το MP3 player σας στον υπολογιστή.




Δημιουργία και χρήση σε πραγματικό χρόνο



Τα μοντέλα της νέας σειράς VAIO αποτελούν τους ιδανικούς υπολογιστές notebook πολυμέσων για όλους όσους είναι «κοινωνικά δικτυωμένοι» και θέλουν να διασκεδάζουν και να μοιράζονται τη ζωή τους με φίλους σε όλο τον κόσμο.



Μπορείτε να φτιάξετε videocasts, podcasts και στατικές εικόνες με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στη νέα κάμερα υψηλής ανάλυσης και τις λειτουργίες ήχου. Αν σας αρέσει να γράφετε σε blogs και να συζητάτε online, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το νέο Interface. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε να συνδέσετε τον φορητό σας υπολογιστή με την τηλεόραση για να παίξετε παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε DVD.




Τιμή



Η τιμή των μοντέλων της σειράς Vaio CR θα ξεκινούν από τα 1300 ευρώ περίπου.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



· Οθόνη: X-black LCD widescreen 14,1 ιντσών WXGA με μέγιστη ανάλυση1280 x 800 Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo

· Σκληρός δίσκος: 120 GB (SATA, 5400RPM)

· Μνήμη: max 4GB RAM PC5300, 667 MHz, DDR2 SDRAM

· Οδηγός: DVD+-R Double layer / DVD+-RW Drive

· Συνδέσεις: 3xUSB 2.0, FireWire 400, ExpressCard 34, S-Video, VGA, MemoryStick Pro reader, SD card reader, headphone/line-out, microphone-in, modem, 10/100 Ethernet

· Ασύρματη σύνδεση: Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

· Γραφική κάρτα: Intel Graphics Media Accelerator X3100 (965 Express chipset με έως 358MB of shared RAM)

· Λειτουργικό σύστημα: Windows Vista Home Premium

· Διαστάσεις: 13.2 x 1.67 x 9.8

· Βάρος: 2.5 κιλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα