Sony VAIO TZ

Sony VAIO TZ

Η νέα σειρά προσφέρει συνδυασμό υψηλής φορητότητας, επιδόσεων και πραγματικά προσεγμένου design

Η νέα σειρά προσφέρει συνδυασμό υψηλής φορητότητας, επιδόσεων και πραγματικά προσεγμένου designΚατασκευασμένο για όσους επιλέγουν πάντοτε το καλύτερο, η νέα σειρά VAIO TZ προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό φορητότητας και επιδόσεων μαζί με εξαιρετικό design.




Προσοχή στη λεπτομέρεια



Τόσο το κάλυμμα όσο και η βάση της σειράς VAIO TZ έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογία ενίσχυσης με ανθρακονήματα, η οποία συναντάται στο χώρο της Φόρμουλα 1. Η κατασκευή αυτή εξασφαλίζει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, διατηρώντας παράλληλα τη συσκευή ελαφριά, με βάρος μόλις 1,19 κιλών, για απόλυτη φορητότητα. Ακόμα και ο μετασχηματιστής ρεύματος έχει σχεδιαστεί ώστε να καταλαμβάνει χώρο μόλις 120cc, ενώ το βάρος που προσθέτει στο συνολικό βάρος μεταφοράς είναι ασήμαντο.



Η σχεδίαση παίζει κεντρικό ρόλο στη σειρά VAIO TZ. Η ελκυστική, πλήρως επίπεδη (‘Full Flat’) σχεδίαση αποτελεί ένα αριστούργημα κομψού μινιμαλισμού που κάνει τη σειρά αυτή να τραβάει πάντοτε την προσοχή.



Η εκπληκτικά μικρή σε μέγεθος κάμερα, Motion Eye webcam, βρίσκεται έντεχνα κρυμμένη στο πλαίσιο της οθόνης. Αν σκεφτείτε ότι το κάλυμμα έχει πάχος μόλις 4 χιλιοστά – ένα εκπληκτικό κατασκευαστικό επίτευγμα από μόνο του – η σμίκρυνση της κάμερας γίνεται ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.




Η οθόνη του



Αντίθετα με τις συνηθισμένες οθόνες LCD η οθόνη WXGA (1366 x 768) της σειράς TZ με διαγώνιο 11,1 ίντσες προσφέρει πραγματικό λόγο 16:9, πράγμα το οποίο την καθιστά ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών.



Η οθόνη προσφέρει την ενισχυμένη χρωματική αντίθεση και τα ζωντανά χρώματα που αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τεχνολογίας X-black LCD της Sony, καθώς και φωτισμό LED που εξοικονομεί ενέργεια και βοηθά στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.



Η οθόνη αυτή εξασφαλίζει 72% ακρίβεια απεικόνισης χρωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες, τα προσωπικά σας video και οι ταινίες εμφανίζονται ζωντανότερες και πειστικότερες σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες.




Πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών



Παρά το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος και το ασυνήθιστα λεπτό του περίβλημα, η σειρά TZ διαθέτει πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών. Στην καρδιά της σειράς βρίσκεται ο επεξεργαστής τελευταίας γενιάς Intel Core 2 Duo Ultra-Low Voltage ο οποίος υποστηρίζεται από 2GB μνήμης DDR2 SDRAM σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 100GB – αυτή είναι η μέγιστη χωρητικότητα για τους μικροσκοπικούς δίσκους των 1,8 ιντσών που απαιτούνται για ένα τόσο μικρού μεγέθους φορητό υπολογιστή. Χάρη στην μοναδική χρήση του διαθέσιμου χώρου, εξασφαλίζεται χώρος ακόμα και για την ενσωμάτωση οδηγού DVD±R/RW RAM με τεχνολογία Double Layer (DL) για ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα.




Αναπαραγωγή DVD και CD χωρίς Windows



Μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες εύκολα χάρη στη λειτουργία Instant On, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αναπαραγωγή DVD και CD ήχου χωρίς να χρειάζεται να «φορτώσετε» τα Windows, ενώ ένα σετ αποκλειστικών πλήκτρων AV προσφέρει τον απαραίτητο έλεγχο της αναπαραγωγής.




Η ασφάλεια αποτελεί ένα ζωτικό παράγοντα ηρεμίας



H σειρά TZ διαθέτει τον «απόρθητο» συνδυασμό αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και hardware κρυπτογράφησης μέσω του Trusted™ Platform Module (TPM), ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να παραμένουν απολύτως ασφαλή. Επιπλέον, αν η συσκευή σας πέσει κατά λάθος, το σύστημα προστασίας του σκληρού δίσκου Sony G-Sensor Hard Disk Shock Protection ακινητοποιεί αυτόματα τις κεφαλές για να αποφύγει την πρόκληση ζημιάς στην επιφάνεια του δίσκου.




Τεχνικά χαρακτηριστικά






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα