Sony WALKMAN S

Sony WALKMAN S

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, τα νέα WALKMAN Video MP3 players της σειράς S σας επιτρέπουν να απολαύσετε την προσωπική σας συλλογή αρχείων πολ...

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, τα νέα WALKMAN Video MP3 players της σειράς S σας επιτρέπουν να απολαύσετε την προσωπική σας συλλογή αρχείων πολυμέσων με ποιότητα και άνεση. Με πάχος μόλις 7,5 χιλιοστών, τα ιδιαίτερα ελαφρά μοντέλα της σειράς S αποτελούν το λεπτότερα WALKMAN της αγοράς. Διαθέτουν μία φωτεινή, υψηλής αντίθεσης οθόνη QVGA LCD 2 ιντσών που προσφέρει τη δυνατότητα θέασης των ψηφιακών σας αρχείων. Τα αρχεία βίντεο δείχνουν εκθαμβωτικά χάρη στο γρήγορο χρόνο απόκρισης της οθόνης με απρόσκοπτο playback μέχρι και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και δυνατότητα επιλογής οριζόντιας ή κάθετης προβολής.



Το νέο, έγχρωμο περιβάλλον χρήστη προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης, μέσω της επιλογής μίας από τις 10 προεγκατεστημένες εικόνες wallpaper ή της αγαπημένης σας ψηφιακής φωτογραφίας. Επιπλέον, για πρώτη φορά στα WALKMAN, όλα τα podcasts μπορούν πλέον να ομαδοποιηθούν σε ένα μοναδικό εικονίδιο στο κεντρικό μενού για αμεσότερη πρόσβαση.



Το παρεχόμενο λογισμικό Μεταφοράς Περιεχομένου απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς μουσικής, βίντεο, podcasts και λιστών τραγουδιών από το iTunes στο WALKMAN (δεν μεταφέρονται αρχεία με προστασία DRM) μέσω ‘drag & drop’. Αν μεταφέρετε από άλλο MP3 player τη συλλογή σας με κομμάτια που έχετε «ριπάρει» από CD, δεν απαιτείται η επανεκτέλεση της διαδικασίας.



Η υποστήριξη μίας ευρείας γκάμας codecs ήχου και εικόνας ενισχύεται πλέον από τη συμβατότητα του WMV με το DRM, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή προστατευόμενων ταινιών καθώς και video clips από άλλες συλλογές πολυμέσων.



Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της Sony “12 Tone Analysis” και “LCMIR (Low-Complexity Music Information Retrieval)”, τα μοναδικά κανάλια SensMe Channels αναλύουν τη μουσική σας συλλογή και προτείνουν λίστες τραγουδιών βασισμένες στην ταχύτητα, το ύφος και το ρυθμό κάθε μουσικού κομματιού. Δε χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες ξεδιαλέγοντας και ταξινομώντας κάθε κομμάτι της συλλογής σας. Τα SensMe Channels αναλαμβάνουν τη «σκληρή» δουλειά, δημιουργώντας μία συλλογή 11 θεματικών καναλιών.



Επιπλέον, για πρώτη φορά στη σειρά WALKMAN, τα μοντέλα της σειράς S θα συμπεριλαμβάνουν 8 κομμάτια video δημοφιλών καλλιτεχνών της Sony BMG όπως του Chris Brown, της Sandi Thom και των The Ting Tings.



Τα νέα μοντέλα της σειράς S αποτελούν, επίσης, τα αρτιότερα ηχητικά WALKMAN, χάρη σε μία πλατφόρμα τεσσάρων τεχνολογιών «Clear Audio» που ανέπτυξε η Sony, καθώς και στα ακουστικά EX των 13,5mm.



Το NWZ-S730F φέρει ένα νέο σύστημα εξουδετέρωσης του θορύβου 3 δρόμων, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με τα ακουστικά EX των 13,5mm προκειμένου να αποκλείσει περιβαλλοντικούς ήχους, όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, βρίσκεστε στο αεροπλάνο ή όταν απλώς θέλετε να «βυθιστείτε» στο δικό σας κόσμο. Ειδικότερα, οι επιβάτες αεροπλάνων μπορούν να συνδέσουν απευθείας το S730F με το οπτικοακουστικό σύστημα του αεροσκάφους και να απολαύσουν το στάνταρ πρόγραμμα ψυχαγωγίας της πτήσης με το πλεονέκτημα της εξάλειψης των παράπλευρων θορύβων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα