Super Follows: πόσα μπορείτε να βγάζετε από τους followers στο Twitter

Super Follows: πόσα μπορείτε να βγάζετε από τους followers στο Twitter
Το Twitter δουλεύει επί αλλαγών που έχουν ως στόχο να κάνουν την πλατφόρμα πιο δημοφιλή και πιο επικερδή -για τους ιδιοκτήτες της και τους χρήστες. Shutterstock

Το Twitter είναι έτοιμο να δώσει στο κοινό του μια εφαρμογή που θα επιτρέπει τις πληρωμές για πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο. Εκτιμάται πως τα μηνιαία έσοδα όσων εξασφαλίσουν super follows θα μπορούν να φτάσουν τα 6.250 δολάρια.

Aπό την αρχή του χρόνου το Twitter είχε ανακοινώσει πως δουλεύει επί χαρακτηριστικού που θέλει να προσφέρει στους 340.000.000 χρήστες του -που τιτιβίζουν 500.000.000 φορές τη μέρα- και θα λέγεται Super Follows.

Η πλατφόρμα αναζητούσε τρόπους να αυξήσει τα έσοδα της -που ήταν 1.62 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020- και εμπνεύστηκε τη λειτουργία βάσει της οποίας χρήστες θα μπορούν να χρεώνουν ‘ακολούθους’ τους, για να αποκτούν πρόσβαση σε πιο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούμε να κάνουμε οι πάντες, αλλά όσοι

✔ έχουν τουλάχιστον 10.000 followers

✔ έχουν tweetαρει τουλάχιστον 25 posts στις 30 τελευταίες ημέρες και

✔ είναι 18 χρόνων και άνω

Όπως αποκάλυψε Τζέιν Μανκούν Ουόνγκ, που μονοπωλεί τις ειδήσεις για τα νέα προϊόντα του Twitter (δικό της ήταν και το αποκλειστικό για το πώς θα εκθέτει το social network όσους γράφουν ή μοιράζονται λάθος πληροφορίες) στο περιεχόμενο που θα χρεώνετε εξτρά υπάρχουν όλες οι κατηγορίες που φαντάζεστε (ομορφιά, games, αθλητικά, τεχνολογία κλπ), όπως και αυτή του ‘adult content’ και του ‘only fans’.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όποιος κάνει καλά τη δουλειά αυτή, θα μπορεί να βγάζει 6.250 δολάρια το μήνα, μέσω των χρεώσεων που θα είναι μηνιαίες. Το social network ξεκίνησε να τεστάρει από τον Μάιο τις απευθείας πληρωμές χρηστών σε creators, με ένα click σε εικονίδιο ενός δολαρίου στο προφίλ τους. Αυτό ονομάστηκε Tip Jar και το Twitter δεν παίρνει προμήθειες. Θα υπάρχει και η εναλλακτική του Cash App, του PayPal και του Venmo.

Το Twitter είναι προ της παράδοσης και υπηρεσίας που θα επιτρέπει τα audio chatrooms, για γκρουπ ανάλογα με τα Facebook group -δηλαδή, ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα