Τα 10 καλύτερα GAMES @ 24 για το 2008

Τα 10 καλύτερα GAMES @ 24 για το 2008

Το ΜΕΝ 24 ξαναζεί στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης με τα καλύτερα flash παιχνίδια που φιλοξενήθηκαν στο Game 24 το 2008.

Το ΜΕΝ 24 ξαναζεί στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης με τα καλύτερα flash παιχνίδια που φιλοξενήθηκαν στο Game 24 το 2008.
Spin The Black Circle









Λαβύρινθος, στρατηγική, εκμετάλλευση της βαρύτητας και μόλις δύο πλήκτρα για να παίξεις. Το πιασάρικο Spin The Black Circle εκμεταλλεύεται άψογα την εξαιρετική φυσική του, σε ένα παιχνίδι βασισμένο στη χρήση της βαρύτητας. Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο τους υποψήφιους παίκτες του.



Ωστόσο το παιχνίδι δεν ενδείκνυται για όσους είχαν μία δύσκολη μέρα στο γραφείο… Εμείς πάλι το παραβλέψαμε με τα νεύρα μας να παραμένουν στη θέση τους και να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε… Απλά, Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Α Ρ Α!!!



Παίξε Spin The Black Circle
εδώ




Bloons Player Pack 5









Το νέο χριστουγεννιάτικο “διαμάντι” της σειράς Bloons, εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί μέλος της “παιδικής χαράς” του Game 24. Για να ακριβολογούμε όλη η σειρά των διάσημων παιχνιδιών βρίσκεται πλέον στο Game 24…



Η επιλογή του συγκεκριμένου από τα 5 της σειράς, ανάμεσα στα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι προκειται για το πιο προσφατο και συνεπώς πιο καλοφτιαγμένο, Δίπλα σε αυτό παραθέτουμε και τα υπόλοιπα games της δημοφιλούς σειράς.



Νέα, δυσκολότερα επίπεδα που προκαλούν και που αποζητούν την ευρηματικότητά σας… Σημαδέψτε σωστά, εκμεταλλευτείτε τα αντικείμενα του χώρου αλλά και τα bonus που θα σας προσφέρει η κάθε πίστα για να επιτύχετε το στόχο σας, δηλαδή να σκάσσετε τα μπαλόνια. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε με την πρώτη; Δεν πειράζει!



Παίξε Bloons Player Pack 5
εδώ




Submachine









Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με γρίφους τότε είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε ήδη το Submachine. Το πρώτο μας έδειξε το δρόμο και τα υπόλοιπα (σ.σ. είναι πολλά) έστυψαν το μυαλό μας. Άλλοτε εκνευριστικά, άλλοτε απολαυστικά, μα πάντοτε προκλητικά.



Παγιδευμένος μέσα σε ένα σπίτι, στόχος δεν είναι άλλος από το να μπορέσετε να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία που θα βρείτε για να καταφέρετε να αποδράσετε απ΄αυτό. Ένα παιχνίδι που απαιτεί την παρατηρητικότητα σας και φυσικά ελάχιστη από τη φαντασία σας. Αν πάλι δεν μπορέσετε να βγάλετε άκρη, υπάρχει και walkthrough.



Παίξε Submachine
εδώ




Governor of Poker









Το πόκερ είναι παντού, ακόμα και στο GAME 24. Ένα card game (Texas Hold’ Em) αρκετά εθιστικό, στο οποίο σκοπός σας είναι να κερδίσετε κάθε τραπέζι, να αγοράσετε σπίτια και να “κατακτήσετε” κάθε πολιτεία (σ.σ. στη Full έκδοση).



Στο τέλος το μόνο που θα σας μένει να αναρωτηθείτε είναι αν όντως καταφέρατε να τα κατακτήσετε όλα… Αν τα καταφέρατε να γίνεται ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ.



Παίξε Governor of Poker
εδώ




Caveman



Ο άνθρωπος των σπηλαίων μας πήρε το μυαλά και τα λεπτά… αναφερόμενοι φυσικά στο Caveman ή αλλιώς στο μάλλον καλύτερο platform παιχνίδι της αντίστοιχης “οικογένειας” του Game 24.



Ο συμπαθής Νεάτερτνταλ (ή και Homo Sapiens), πρέπει να αντιμετωπίσει και να εξοντώσει τα προϊστορικά τέρατα προκειμένου να απελευθερώσει την αγαπημένη του, την οποία έχουν απαγάγει οι… μαλλιαροί εχθροί.



Παιχνίδι το οποίο θυμίζει αρκετά κάποια παλαιότερα και πολύ επιτυχημένα games τύπου platform, απλά στο χειρισμό και κυρίως διασκεδαστικά!



Παίξε Caveman
εδώ




Gold Miner



Μετά από περίπου ένα χρόνο στην κορυφή και… πολλές παρτίδες πόκερ (βλ. Governor of Poker), το Gold Miner έπεσε από την πρώτη θέση του Top 10 του Game 24. Ένα από τα μικρά διαμάντια, το οποίο με την πρώτη ματιά μπορεί να μην σου γεμίσει το μάτι, αλλά με τη δεύτερη μπορεί και να σε… θαμπώσει. Τελικά μάλλον ό,τι λάμπει είναι χρύσος.



Μαζέψτε όσο χρυσάφι απαιτεί το κάθε level μέσα στο ζητούμενο χρονικό διάστημα. Μαζέψτε πόντους και ξοδεψτε τους συνετά για διάφορα power ups που θα κάνουν το έργο σας ευκολότερο. Τρομερά εθιστικό… Μία δοκιμή θα σας πείσει.



Παίξε Gold Miner
εδώ




Raft Wars









Ο τριών ετών Σάιμον και ο αδερφός του γίνονται πολυεκατομμυριούχοι ανακαλύπτοντας ένα μεγάλο θησαυρό από διαμάντια και χρυσάφι, ύστερα από σκάψιμο στην παραλία κοντά στο σπίτι τους. Πειρατές όμως, τον κυνηγούν και τον επιθυμούν επισης.



Πλέον τα πάντα εξαρτώνται απο τον Σάιμον και τον αδερφό του, προκειμένου να προστατεύσουν και να απομακρύνουν ή καλύτερα βυθίσούν του πειρατές. Αρπάξτε την σχεδία και κυρήξτε τον πόλεμο εναντίον σε ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα shoot em up παιχνίδια του Game 24.



Παίξε Raft Wars
εδώ




Warlords: Call to Arms









Για τους φανατικούς των strategy το Warlords: Call to Arms είναι η flash εκδοχή που… ονειρεύονταν. Παρόλο που τα γραφικά του δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουμε δει, ποιος τα χρειάζεται άλλωστε σε παιχνίδια στρατηγικής, δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε. Τεράστιο παιχνίδι, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά που απαιτεί λιγάκι από το χρόνο σου .



Διάλεξε τη φυλή που επιθυμείς και ηγήσου του στρατού της σε 25 επικές μάχες. Κάνε upgrade στους πολεμιστές σου και ξεκίνησε από τα χαμηλά (easy) με στόχο να χτίσεις την αυτοκρατορία σου και να αντιμετωπίσεις τους “δεν πεθαίνω με τίποτα” (hard ή very hard) εχθρούς. Στα όπλα λοιπόν…



Παίξε Warlords: Call to Arms
εδώ




Ninja Glove









Χμμμ… Ανάθεμα το γάντι… Όχι δεν πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι που δημιουργήθηκε ποτέ. Απλά για το πιο εκνευριστικό. Γιατί; Η απάντηση είναι τόσο απλή και δεν είναι καμία άλλη από το ότι ”ξεσκεπάζει” τα μειωμένα σε ταχύτητα αντανακλαστικά μας (και δεν μας αρέσει). Ο λόγος για το… “περιβόητο” Ninja Glove.



Ένα καλοφτιαγμένο game ικανοτήτων (σ.σ skills) στο οποίο πρέπει μέσα σε λίγα -ελάχιστα- δευτερόλεπτα να ανακαλύψετε τη λύση του μίνι “γρίφου” (σ.σ. 21 στο σύνιλο)και φυσικά να τον ολοκληρώσετε. Ααα… Μόλις τρεις προσπάθειες!



Παίξε Ninja Glove
εδώ




Raccoon Racing









Είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στο Raccoon Racing και τα συμπαθητικά τετράποδα (ρακούν, panda, σκυλιά, γατιά κ.α) που οδηγούν αυτοκινητάκια τα οποία θυμίζουν καρτ, αλλά και και ταχύπλοα.



Σκοπός φυσικά του game δεν είναι άλλος από το να τερματίσετε πρώτοι στην κούρσα. Ωστόσο αν νομίζετε ότι μόνο οι οδηγικές σας ικανότητες φτάνουν για να το επιτύχετε είστε γελασμένοι.



Χρησιμοποιήστε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο που σας παρέχει το παιχνίδι (power ups), κυρίως αθέμιτο, για να θέσετε εκτός πορείας τους αντιπάλους σας, να τους καθυστερήσετε και γενικότερα ό,τι είναι δυνατό για να τους βγάλετε προσωρινά από τη μέση.



Πάιξε Raccoon Racing
εδώ



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα