Τα 5 καλύτερα Home Cinemas στον κόσμο

Τα 5 καλύτερα Home Cinemas στον κόσμο

Home Cinemas έχουν πολλοί αλλά Home Cinemas δεκάδων χιλιάδων δολαρίων μόνο μερικοί πολύ τυχεροί.

Home Cinemas έχουν πολλοί αλλά Home Cinemas δεκάδων χιλιάδων δολαρίων μόνο μερικοί πολύ τυχεροί.Τεράστιες οθόνες, εντυπωσιακά ηχοσυστήματα, οι πιο πολυτελείς και αναπαυτικές πολυθρόνες, χώροι μεγαλύτεροι από το μέσο σπίτι και design εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά είναι τα συσταστικά που συνθέτουν τα καλύτερα Home Cinemas στον κόσμο. Όχι δεν είναι θέμα τεχνολογίας! Είναι θέμα και τεχνολογίας αλλά και φαντασίας! Ειδικά αν έχεις τα λεφτά να την κάνεις πραγματικότητα!




1. Ο ναός της χαμένης κιβωτού









Το εντυπωσιακό αυτό θεματικό δωμάτιο σχεδιάστηκε από τον Doug Charrois για ένα ζευγάρι στον Καναδά. Το δωμάτιο είναι ρέπλικα θαλάμου αιγυπτιακής πυραμίδας και περιέχει αντικείμενα όπως το Άγιο Δισκοπότηρο, ένα δερμάτινο τζάκετ του Ιντιάνα Τζόουνς, το καπέλο και το μαστίγιο του, πυρσούς κ.α.




2. Η σπηλιά του Batman









Αντίστοιχης λογικής με το ναό της χαμένης κιβωτού είναι η σπηλιά του Batman. Οι τοίχοι είναι ενδεδυμένοι ομοιώματα σταλακτιτών και σταλαγμιτών, η επιφάνειες είναι τραχιές και βραχώδεις ενώ καθίσματα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα.




3. USS Enterprise κατάστρωμα









Βασισμένο στο αλησμόνητο USS Enterprise, το διαστημόπλοιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας Star Trek, το ιδιωτικό αυτό «σινεμά» διαθέτει εκτός των άλλων και μπαρ με σκαμπό. Όταν ξεκινάει η ταινία σημαίνει συναγερμός με ένα κόκκινο φως που αναβοσβήνει. Αυτά για λόγους εντυπωσιασμού. Γιατί από πλευράς ουσίας διαθέτει 8 servers με βάση δεδομένων περίπου 4000 DVD.




4. Ο Τιτανικός









Από το διάστημα στη θάλασσα και από το πιο επιτυχημένο διαστημόπλοιο στο πιο αποτυχημένο κρουαζεριόπλοιο. Τον τιτανικό. Ο σχεδιασμός του υπογράφεται από τον Donny Hackett της ‘casa cinema design’.




5. 20000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα









Και για να κλείσει ο κύκλος των εξερευνητικών ταξιδιών, καταδυόμαστε με το Ναυτίλο και κυβερνήτη τον Ιούλιο Βερν. Αυτό το Home Theater είναι ρέπλικα του θρυλικού υποβρυχίου από την ταινία του 1954.




Bonus: Evergreen ultimate theater









Ένα από τα πιο τεχνικά εξελιγμένα και αυτοματοποιημένα home theaters στον κόσμο είναι βασισμένο και αυτό στη θεματολογία του Star Trek. Μόνο που διαθέτει και μηχανικά συρόμενες πόρτες, αυτόματες πολυθρόνες πάνω από 20 ψηφιακές οθόνες. Συνολικό κόστος; Προσδεθείτε! 3 εκατομμύρια ευρώ.




Bonus ΙΙ:USS Enterprise γέφυρα









Αν δεν σας αρέσει να ταξιδεύετε κατάστρωμα, μπορείτε να ζητήσετε από τον καπετάνιο του USS Enterprise να βρεθείτε στη γέφυρα. Κοστίζει μόνο 15 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να χτιστεί σε δύο χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα