Τα 5 καλύτερα Mind Games

Τα 5 καλύτερα Mind Games

Cubrius, Block N Roll, 3D Logic Game, Penguin Push, Red Bug’s Puzzle... Ακονίζουμε το μυαλό με τα καλύτερα Mind Games στο Game 24.

Cubrius, Block N Roll, 3D Logic Game, Penguin Push, Red Bug’s Puzzle… Ακονίζουμε το μυαλό με τα καλύτερα Mind Games στο Game 24.
Cubrius









Εδώ έχουμε γρίφους για δυνατούς λύτες. Στο Cubrius προσπαθείς να μετακινήσεις τους κύβους για να κολλήσουν μεταξύ τους και να σκάσουν. Η ιδέα είναι να μην αφήσεις κανένα στο τέλος για να βγάλεις την πίστα και να σου δώσει καινούριο γρίφο. Με τα βελάκια μετακινήσεις και με το βελάκι πατημένο σπρώχνεις πατώντας space. Εμείς φτάσαμε μέχρι το training five –έχουμε και δουλειά- εσύ… Καλή τύχη



Παίξε Cubrius
εδώ




Block N Roll









Η ιδέα είναι να οδηγήσεις τον κυβόλιθο πάνω στα πλακάκια χωρίς να σου πέσει στο κενό και να τον βάλεις στην τρύπα (δες φωτό)



Για να τελειώνεις τα επίπεδα με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις πρέπει να μετράς από το τέλος προς την αρχή και να υπολογίσεις ακριβώς σε ποια πλακάκια θα «σταθείς» και σε ποια θα «ξαπλώσεις».



Για να το βάλεις στην τρύπα θα πρέπει δίπλα της να υπάρχουν τουλάχιστο δύο πλακάκια στην ευθεία (τρία μαζί με την τρύπα) και από «ξαπλωτός» να έρθεις «όρθιος».



Παίξε Block N Roll
εδώ




3D Logic Game









Ο κύβος ερρίφθη… Βαρεθήκατε να λύνετε τον κύβο του Ρούμπικ; Τότε ο κύβος του 3D Logic Game είναι εκείνος που θα σας γλιτώσει από την ανία σας και θα αποτελέσει τη νέα πρόκληση στην… καριέρα σας στα puzzle games. Τρομερά 3D γραφικά, αν και στατικά, πολλή σκέψη και αρκετά ώρες ευχάριστου παιχνιδιού. Η “διασκευή” του δημοφιλέστατου κύβου του Ρούμπικ αρχικά μπορεί να σας φανεί παιχνιδάκι αλλά ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται όσο θα προχωράτε στα επόμενα levels.



Παίξε 3D Logic Game
εδώ και 3D Logic 2
εδώ




Penguin Push









Παγάκια… Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είστε ένα συμπαθητικός πιγκουίνος που σκοπός της ζωής του είναι να βάζει τους παγωμένους κύβους στις κίτρινες τρύπες.



Τοποθετήτε τους όσο πο γρήγορα μπορείτε αλλά και με όσο λιγότερος κινήσεις είναι δυνατό για να κερδίσετε έξτρα βαθμούς και φυσικά για να ολοκληρώσετε την πίστα και να περάσετε στο επόμενο level. Κλασικό puzzle game με το βαθμό δυσκολίας να αυξάνει όσο προχωράτε σε μεγαλύτερα επίπεδα.



Παίξε Penguin Push
εδώ


Red Bug’s Puzzle











Μυρμηγκο-περιπέτειες… Αν και με μία πρώτη ματιά μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ακόμα puzzle game, δε σου παίρνει πολύ χρόνο για να διαπιστώσεις ότι αυτό το παιχνίδι έχει κάτι που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Και δεν εννοούμε φυσικά τα γραφικά. Ίσως η συμπαθητική φιγούρα του μικροσκοπικού μυρμηγκιού που αποτελεί και τον κεντρικό χαρακτήρα. Ίσως επειδή παραπέμπει σε μάχες Δαυίδ με Γολιάθ. Ίσως…



Όπως και να έχει το Red Bug’s Puzzle σίγουρα αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ότι τα καλά παιχνίδια δεν είναι απαραίτητα και τα πιο “πλούσια” σε γραφικά ή τα πιο προκλητικά σε επίπεδο gameplay. Στόχος σας είναι να καθαρίστε το μονοπάτι από τα εμπόδια για να καταφέρει να φτάσει ο ήρωας στο τέλος της κάθε πίστας. Προσοχή όμως στις επιλογές που κάνετε αλλά και στα… αιμοβόρα σκαθάρια.



Παίξε Red Bug’s Puzzle
εδώ



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα