post impression url

Τα gadgets που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους της νέας χρονιάς

Τα gadgets που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους της νέας χρονιάς

Τα Xmas Xiaomi Offers που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του 2023.

Με το 2022 να μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, έρχεται αναπόφευκτα η ώρα που αναλογιζόμαστε το παρελθόν, όσα πετύχαμε αλλά και όσα αναβάλαμε για αργότερα. Δεν υπάρχει, όμως, πιο κατάλληλη στιγμή από αυτή για να κοιτάξουμε στο μέλλον και να θέσουμε τα New Year’s Resolutions μας για το 2023. Και αυτή τη φορά, όντως, να τα καταφέρουμε.

Συχνά κάνουμε το λάθος και θέτουμε έναν αόριστο στόχο που δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να πετύχουμε, ενώ άλλοτε βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας και θέτουμε άπιαστους στόχους με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε και να τα παρατάμε. Γι’ αυτό, οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά θα εστιάζουν σε όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία, την ευεξία και τον πολύτιμο χρόνο μας με τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Και το 2023 θα βρούμε τρόπους να τους πετύχουμε.

Βάζουμε την άσκηση στη ζωή μας

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τρόπο ζωή μας και η ευεξία μας βρίσκονται συνήθως στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μας. Και ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, είναι να ξεκινήσουμε με κάτι απλό, ένα σύγχρονο και αξιόπιστο smartwatch με «έξυπνες» λειτουργίες που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε δραστήριοι.

Εάν αναζητάς μια βολική επέκταση του smartphone σου που συνδυάζει το κομψό με το σπορ, τότε το Xiaomi Smart Band 7 Pro είναι αυτό που θα αλλάξει τη χρονιά σου προς το καλύτερο. Η εντυπωσιακή έγχρωμη ορθογώνια AMOLED οθόνη 1,64” με τις 150+ προσόψεις οθόνης ρολογιού, σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεις την εμφάνισή του ανάλογα με το στυλ σου, ενώ με τα φετινά Xiaomi Offers αποκτάς δώρο ένα ακόμη strap στο χρώμα της επιλογής σου με κάθε αγορά του Smart Band 7 Pro.


Με super τιμή €39,9 και 30 λειτουργίες fitness, το Mi Smart Band 6 NFC προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι από ένα smart band και ακόμη περισσότερα,αφού διαθέτει μαγνητική φόρτιση χωρίς να αφαιρέσεις το λουράκι, λειτουργία παρακολούθησης των διακυμάνσεων του καρδιακού ρυθμού, αλλά και παρακολούθηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί και το Xiaomi Pay αφού μπορείς να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου το πορτοφόλι κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σου.

Φροντίζουμε τη διατροφή μας

Κανείς δεν είπε πως η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι άνοστη. Αντί, λοιπόν, να θέσετε ως στόχο για το 2023 μια απώλεια τάδε κιλών, ίσως θα ήταν πιο έξυπνο να επενδύσετε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος με λιγότερο λάδι και χαμηλότερα λιπαρά. Η απάντηση βρίσκεται και πάλι στην τεχνολογία και στο Mi Smart Air Fryer της Xiaomi, που είναι πολλά περισσότερα από έναν air fryer.

Με χωρητικότητα 3.5 λίτρα, AMOLED οθόνη αφής, θερμαινόμενη κυκλοφορία αέρα για τραγανό αποτέλεσμα και ρύθμιση θερμοκρασίας μεταξύ 40℃ και 200℃, αυτός ο air fryer μπορεί όχι μόνο τηγανίζει υγιεινά, αλλά και να αποψύξει τα κατεψυγμένα προϊόντα σας, να αποξηράνει φρούτα και να βράσει λαχανικά. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το Xiaomi Home App μπορείτε να το θέσετε σε λειτουργία και να επιλέξετε ανάμεσα στα προγράμματα, να ελέγχετε σε τι στάδιο βρίσκεται το φαγητό σας αλλά και να βρείτε εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για αρχάριους.

Περισσότερος χρόνος για να απολαμβάνουμε το σπίτι μας

Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι ο χρόνος. Δυστυχώς, συχνά οι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τις στιγμές που μοιραζόμαστε στο σπίτι και μας αγχώνει η χρονοβόρα διαδικασία του καθαρίσματος. Ευτυχώς, οι σκούπες ρομπότ έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και φροντίζουν να μας εξοικονομούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται από την καθημερινή καθαριότητα ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε καθαρό σπίτι με λιγότερο κόπο.

Τα φετινά Xiaomi Offers είναι εδώ και η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν αποτελεσματικό και σχολαστικό καθάρισμα σε όλο το σπίτι. Με κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας 450 mL που συγκρατεί περισσότερα σκουπίδια χωρίς ανάγκη αδειάσματος, πολλαπλούς αισθητήρες για αναγνώριση οποιουδήποτε εμποδίου αλλά και γυροσκόπιο και οπτική πλοήγηση για ακριβή χαρτογράφηση και αποτύπωση του χώρο, η Mi Robot Vacuum Mop Lite θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου καθαριότητας.

Για ακόμη μεγαλύτερη ισχύ και αναβαθμισμένη εμπειρία καθαρισμού επιλέγουμε την Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro που υπόσχεται, όχι μόνο να μας βοηθήσει να έχουμε καθαρό και τακτοποιημένο το σπίτι μας για τις γιορτές, αλλά να αλλάξει συνολικά τις καθημερινές συνήθειες καθαριότητας για τη νέα χρονιά. Με δυνατότητα χαρτογράφησης έως και 5 ορόφων, σύστημα πλοήγησης με laser για γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση, καθώς και σφουγγάρισμα πολλαπλών δονήσεων για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα, θα ξεχάσεις τα ψίχουλα και την επίμονη σκόνη ακόμα και στις γωνίες.

Φυσικά, το εύχρηστο Xiaomi Home App θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σου, καθώς μπορείς εύκολα να θέσεις σε λειτουργία τη ρομποτική σκούπα Xiaomi, να επιλέξεις συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού αλλά και συγκεκριμένα σημεία που επιθυμείς να σκουπίσεις ή και να σφουγγαρίσεις, ενώ μπορείς να επιλέξεις ακόμη και το πρόγραμμα έντασης που θέλεις να έχει η σκούπα σου.

Όλοι σου οι στόχοι, σε μία συσκευή

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέα συσκευή Xiaomi που θα σου επιτρέψει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το 2023. Παρακολούθησε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, κατέγραψε το βάρος και την πρόσληψη νερού, διαχειρίσου αποτελεσματικά τα οικονομικά σου και κάνε όλα τα New Year’s resolutions σου πραγματικότητα. Διάβασε περισσότερο, άκουσε την αγαπημένη σου μουσική, κατέβασε τα καλύτερα mobile games και βγάλε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της νέας χρονιάς με ένα Xiaomi smartphone.

Κάνε δικό σου το ακαταμάχητο Redmi Note 11S με pro-grade κύρια κάμερα 108 MP για απόλυτα καθαρές φωτογραφίες, οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz για εξαιρετική εμπειρία απόκρισης στην οθόνη αφής και 33W pro fast charging με τεράστια μπαταρία 5000mAh, ώστε να μην ανησυχείς ποτέ για τη φόρτιση όταν είσαι εν κινήσει ή απόκτησε το ολοκαίνουργιο Redmi Note 11 που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη 6,43” FHD+ αλλά και τον ισχυρό και γρήγορο επεξεργαστή 6nm Snapdragon® 680. Από τη σειρά Redmi της Xiaomi δε γίνεται να μην αναφερθούμε και στο Redmi 9C, ένα από τα πιο value-for-money smartphones της αγοράς με καθηλωτική οθόνη 6,53”, Mediatek Helio G35 επεξεργαστή, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και πολυλειτουργικό NFC που μετατρέπει το κινητό σου τηλέφωνο σε πορτοφόλι.

Μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς και με τα Redmi Buds 3 Lite, τα ασφαλή και άνετα ακουστικά με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για να απολαμβάνεις ανώτερη ποιότητα ήχου σε μουσική, gaming και podcasts, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός τους προσφέρει άνεση, κάνοντάς τα ασφαλή και ελαφριά για τα αυτιά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Έτσι, λοιπόν, αφήνουμε πίσω μας τις δικαιολογίες που μας εμποδίζουν να επιτύχουμε όλους μας τους στόχους και θέτουμε εφικτά New Year’s resolutions που θα κάνουν τη ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη. Για να βρεις ακόμη περισσότερα gadgets, ιδέες και έμπνευση για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου τη νέα χρονιά, αναζήτησε εδώ όλα τα Xmas Xiaomi Offers, καθώς επίσης σε ένα από τα 4 φυσικά καταστήματα Xiaomi σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Κολωνάκι

Σόλωνος 1 & Κανάρη 17, 10671, Αθήνα

Εμπορικό Κέντρο Golden Hall

1ος όροφος, Λ. Κηφισίας 37Α, 15123, Μαρούσι

Εμπορικό Κέντρο River West

Προόδου 1,3,5, 12241, Αιγάλεω

Θεσσαλονίκη

Π. Μελά 14, 54622, Θεσσαλονίκη

…καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα