Τα καλύτερα add-ons για Firefox

Τα καλύτερα add-ons για Firefox

Tab Mix Plus για πιο έξυπνες καρτέλες, CustomizeGoogle για ευκολία με το Google, Gspace για περισσότερο χώρο, URL Fixer για να μη σπάνε τα νεύρα σα...

Tab Mix Plus για πιο έξυπνες καρτέλες, CustomizeGoogle για ευκολία με το Google, Gspace για περισσότερο χώρο, URL Fixer για να μη σπάνε τα νεύρα σας και Flash Block για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Αν δεν καταλάβατε, το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα πιο χρησικά add-ons για Mozilla Firefox.
Tab Mix Plus









Αυτό το plugin είναι η πεμπτουσία του Firefox αφού προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης της προβολής σε καρτέλες. Όταν βγήκε ο Mozilla 3 πολλοί χρήστες παρέμειναν στην έκδοση 2 ακριβώς γιατί αρχικά δεν υπήρχε Tab Mix Plus για τον καινούριο browser.



Κατεβάστε το Tab Mix Plus
εδώ




CustomizeGoogle









Από τα πολλά και χρήσιμα που κάνει το CustomizeGoogle στην αναδιάταξη των υπηρεσιών της Google υπάρχει ένα που κάνει τη διαφορά. Όταν ψάχνετε για εικόνες στο Google Images, το CustomizeGoogle παρακάμπτει τις κατατάξεις της υπηρεσίας και επιτρέπει το άνοιγμα των εικόνων χωρίς να χρειάζεται το άνοιγμα της ιστοσελίδας που την περιέχει.



Κατεβάστε το CustomizeGoogle
εδώ




Gspace









Σας τέλειωσε ο σκληρός δίσκος; Μείνατε από αποθηκευτικό χώρο; Ή, σε κάθε περίπτωση, θέλετε πρόσβαση στα αρχεία σας από παντού και πάντα; Το Gspace δημιουργεί έναν δικτυακό σκληρό δίσκο στο Gmail εκμεταλλευόμενο τον αποθηκευτικό του χώρο. Σας τέλειωσε ο χώρος και εκεί; Απλώς ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό!



Κατεβάστε το Gspace
εδώ




URL Fixer









Το URL Fixer διορθώνει τα πιο συχνά λάθη που κάνουν κατά την πληκτρολόγηση διευθύνσεων π.χ. «wwww.», «.cm» και προσφέρει διάφορους αυτοματισμούς που μακροπρόθεσμα γλιτώνουν πολύ χρόνο! Απλό και πρακτικό.



Κατεβάστε το URL Fixer
εδώ




Flashblock









Άλλοι θέλουν φλάς άλλοι όμως θέλουν σκέτο νέο περιεχόμενο. Μιλάμε φυσικά για την πλοήγηση στο διαδίκτυο και το όσο το δυνατόν πιο γρήγορο άνοιγμα με την όσο το δυνατόν λιγότερη ενόχληση από διαφημίσεις. Το Flashblock εμποδίζει το φόρτωμα flash applets και αντ’ αυτού βάσει ένα εικονίδιο play. Όποιος, πάντως θέλει να δει flash βλέπει! Απλώς ένα κλικ παραπάνω.



Κατεβάστε το Flashblock
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα