Τα νέα Moto Z smartphones της Lenovo μεταμορφώνονται απλά με ένα κλακ

Τα νέα Moto Z smartphones της Lenovo μεταμορφώνονται απλά με ένα κλακ

Τα πιο λεπτά premium smartphones αποκτούν στη στιγμή έξτρα δυνατότητες, χάρη σε ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ με την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών

Η ιδέα ενός κινητού τηλεφώνου που μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται σε ειδικές χρήσης δεν είναι νέα. Σίγουρα όμως, η υλοποίησή της από τη Lenovo με την οικογένεια συσκευών Moto Z και τη σειρά αξεσουάρ Moto Mods είναι η καλύτερη και πιο πρακτική που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Το Moto Z είναι το πιο λεπτό premium smartphone στον κόσμο, κατασκευασμένο όπως αρμόζει σε μια κορυφαία συσκευή, δηλαδή από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα στρατιωτικά αεροσκάφη και ανοξείδωτο χάλυβα. Έτσι, μπορεί και είναι εξαιρετικά λεπτό – με πάχος μόλις 5,2 χιλιοστά – και συνάμα ελαφρύ.

 

Διαθέτει υψηλής ανάλυσης κάμερα 13MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και αυτόματη εστίαση με λέιζερ, για εκπληκτικές λήψεις. O ευρυγώνιος φακός του (και στην εμπρός κάμερα) θα χωρέσει όλους σου τους φίλους στο ίδιο κάδρο.

 

Το Moto Z Play ενσωματώνει 16MP laser autofocus κάμερα και προσφέρεται επίσης για wefies (ομαδικές selfies), χάρη στην ευρυγώνια μπροστινή κάμερα που διαθέτει και LED φλας.

 

Τι είναι όμως τα Moto Mods; Μία σειρά από εξιδεικευμένα αξεσουάρ που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με άλλους κορυφαίους στον τομέα τους κατασκευαστές, όπως η JBL στον ήχο και η Hasselblad στη φωτογραφία. Κουμπώνουν εύκολα (μέσω μαγνητικών επαφών) πάνω στο σώμα των Moto Z smartphones, προσφέροντας μια πραγματικά αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης.

 

Για παράδειγμα, με το JBL SoundBoost και τα δύο ενσωματωμένα ηχεία που διαθέτει απολαμβάνουμε μουσική με υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο για 10 συνεχόμενες ώρες.

Με το Hasselblad True Zoom Moto Mod o φωτισμός και η απόσταση δεν θα σταθούν ποτέ ξανά εμπόδιο στη λήψη της τέλειας εικόνας. Με 10x οπτικό ζουμ και Xenon φλας το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι το θέμα μας. Επιπλέον, μας παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Hasselblad’s Phocus λογισμικό, για μεγαλύτερο έλεγχο στην επεξεργασία της εικόνας και φωτογραφικά αποτελέσματα υψίστης ποιότητας.

 

Το Insta-Share Projector Moto Mod μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη 70 ιντσών, για να απολαμβάνουμε με παρέα τα αγαπημένα μας βίντεο και τις φωτογραφίες.

 

Με τα Moto Style Shells μπορούμε να προσαρμόσουμε τα Moto Z στο δικό μας προσωπικό στιλ και με το Incipio off Grid Power Pack να προσθέσουμε έως και 22 ώρες επιπλέον χρήσης σε όποιο από τα Moto Z έχουμε επιλέξει. Αν, και η αλήθεια είναι, ότι τα Moto Z και Moto Z Play τα καταφέρνουν πολύ καλά στο κομμάτι της αυτονομίας.

Ειδικά η μπαταρία του Moto Z Play βγάζει έως και 50 ώρες λειτουργίας με μία φόρτιση, όντας η μεγαλύτερη διάρκειας μπαταρία στην οικογένεια των Moto συσκευών.  Όταν τελικά χρειαστεί να το φορτίσουμε, αυτό γίνεται γρήγορα με το φορτιστή TurboPower, οπότε σε μόλις 15 λεπτά η μπαταρία επαναφορτίζεται για χρήση έως και 8 ώρες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα