Tech News Weekly

Tech News Weekly

Μάθετε πρώτοι αυτοί την εβδομάδα για το νέο Samsung Omnia II, τη μάχη στα "ψαχτήρια", το νεό Facebook search και τις σημαντικότερες ειδήσεις από το...

Μάθετε πρώτοι αυτοί την εβδομάδα για το νέο Samsung Omnia II, τη μάχη στα “ψαχτήρια”, το νεό Facebook search και τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας. Κερδίστε το δικό σας Antivi


ADAOX προσφέρει σε 15 τυχερούς από μια ηλεκτρονική άδεια ESET Smart Security αξίας 65 ευρώ. Το ESET Smart Security προσφέρει την ολοκληρωμένη προστασία που χρειάζεστε ώστε να αντιμετωπίσετε και να εξαφανίσετε τις σύγχρονες απειλές όπως ιοί, spyware, keyloggers, hackers και spam, χωρίς να επιβαρύνει την λειτουργία του Η/Υ.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 22 έως 29 Ιουνίου 2009. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση στείλτε e-mail με θέμα «ESET» και στοιχεία επικοινωνίας στο ΜΕΝ 24 κάνοντας κλικ εδώ . Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από το ΜΕΝ 24 με e-mail.

Φήμες

32GB DDR3 προ των πυλών από τη Samsung

Σύμφωνα με διάφορα μπλογκ τεχνολογίας η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη μνήμη 32GB DDR3. Η αρχή έγινε με το τσιπ των 4Gb τον Ιανουάριο, όταν και πρώτο κυκλοφόρησαν οι φήμες, και φαίνεται πως η μνήμη θα έχει 72 τέτοια τσιπ.

Ο Atom N450 θα ακριβύνει τα netbooks με Windows 7
Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών θα διαθέσουν τον νέο Atom N450 αποκλειστικά με Windows 7, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα ακριβότερα netbooks έως και 30 ευρώ.

Infoquest: 3ετής συμφωνία με την Apple
Η Info-Quest κατέληξε σε τριετή συμφωνία για την διάθεση των προϊόντων της Apple. Μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την εξαγορά της Rainbow.

Χιούμορ

Στροφή 180 μοιρών της Microsoft

Μετά τις επικρίσεις του Μάικλ Σίλβερ της Gartner, η Microsoft πήρε πίσω την απόφαση της να περιορίσει τη διάθεση των Windows XP μέχρι 6 μήνες από την κυκλοφορία των Windows 7. Αυτό σημαίνει ότι τα Windows XP θα υπάρχουν στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο του 2011. Μετά θα μεταναστεύσουμε μαζικά σε Macintosh.
Πλήρωσε ακριβά το “κατέβασμα”
Ομοσπονδιακό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων σε 32χρονη από τη Μινεσότα για παράνομο “κατέβασμα” 24 τραγουδιών των No Doubt, Linkin Park, Gloria Estefan και Sheryl Crow. 80 χιλιάδες δολάρια το τραγούδι. Όσο και μια Πόρσε δηλαδή.

Ειδήσεις

Τρισδιάστατη LCD 47 ιντσών από την LG Electronics
Τον επόμενο μήνα, η LG Electronics θα κυκλοφορήσει την πρώτη της τρισδιάστατη τηλεόραση, την LH50 LCD 47 ιντσών, στην αγορά της Κορέας. Η LG υπολογίζει ότι η αγορά τρισδιάστατης τηλεόρασης θα ανέλθει στα 30 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το 2012. Αγοράστε τώρα μετοχές για γυαλιά με πολωτικούς φακούς.

12,1 % με το καλημέρα για το Bing
Πανηγυρισμούς έχει προκαλέσει στη Microsoft η πολύ θετική υποδοχή του Bing από τους χρήστες του ίντερνετ. Η νέα μηχανή αναζήτησης κατέλαβε το 12,1 % των αναζητήσεων την περασμένη εργασιακή εβδομάδα (8-12 Ιουνίου).

Αν και υπολείπεται ακόμα των Google και Yahoo η αύξηση κατά 11,3% σε σύγκριση με την περίοδο 1 έως 5 Ιουνίου βάζει φωτιά στην μάχη μεταξύ των ψαχτηριών.

Οι οθόνες του μαρτυρίου
To Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ προειδοποιεί για τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν από τις νέες πολύ «γυαλιστερές» οθόνες της Apple.

Οι οδηγίες προστασίας που δίνει είναι η τοποθέτηση της οθόνες σε γωνία 90 μοιρών σε σχέση με το επικείμενο φωτισμό και το κλείσιμο των κουρτινών για τη μείωση των ανακλάσεων.

Αναβάθμιση στο Facebook search
Η νέα έκδοση του Facebook search που δοκιμάζει η δημοφιλής ιστοσελίδα θα προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου στις σελίδες των χρηστών αντί για απλή αναζήτηση προσώπων ή οργανισμών.

Νέο λογισμικό για το ξεκλείδωμα του iPhone 3G OS 3.0
Η ομάδα iPhone Dev-Team θα διαθέσει σύντομα στο ίντερνετ ένα λογισμικό για το ξεκλείδωμα του iPhone 3G και θα τρέχει μόνο σε όσες συσκευές έχουν το λογισμικό OS 3.0. Η λειτουργία του εν λόγω λογισμικού στο νέο iPhone 3G S είναι αμφίβολη.

Samsung Omnia II
Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το Omnia II. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν ως εξής: Οθόνη 3,7 ιντσών WVGA (480 x 800), EVDO Rev A, κάμερα 5 megapixel (βίντεο στα 720 x 480 και 30fps), εσωτερική μνήμη 2GB έως 16GB, υποδοχή microSD, Bluetooth 2.0, WiFi, AGPS, και TouchWiz 2.0 UI.

Προσφορές

Πλαίσιο
Από τις 15 έως και τις 30 Ιουνίου, το Πλαίσιο σε συνεργασία με την Intel, προσφέρει ένα ταξίδι αξίας 1.000 κατόπιν κλήρωσης σε όσους αγοράσουν desktop ή laptop υπολογιστή Turbo-X με επεξεργαστή Intel.

Vodafone Extras

Πρώτη η Vodafone φέρνει τα Vodafone Extras και προσφέρει «unlimited» επιλογές για ασταμάτητη επικοινωνία μόνο με 5€ το μήνα. Τα νέα Vodafone Extras περιλαμβάνουν:
• Vodafone Unlimited Weekends, για ασταμάτητη επικοινωνία τα Σαββατοκύριακα με όλη τη Vodafone.
• Vodafone Unlimited Number, ασταμάτητη επικοινωνία όλο το μήνα, με 1 αριθμό Vodafone της επιλογής του συνδρομητή.
• Vodafone 500’, 500 λεπτά/μήνα προς όλη τη Vodafone για να μπορούν οι συνδρομητές να είναι κάθε μέρα σε επαφή με όλους.
Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν όποιο από τα Vodafone Extras καλύπτει τις δικές τους ανάγκες για να απολαμβάνουν ελευθερία στην επικοινωνία μόνο με 5€ / μήνα.
Τα Vodafone Extras μπορούν να συνδυαστούν με υπάρχοντα και νέα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες και ισχύουν για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές.
Για την ενεργοποίηση του Vodafone Unlimited Weekends και Vodafone Unlimited Number οι συνδρομητές μπορούν να καλούν δωρεάν στο 1339, ενώ για το Vodafone 500’ μπορούν να επισκεφτούν το πλησιέστερο σε αυτούς κατάστημα Vodafone.
• Το Vodafone Unlimited Weekends προσφέρει 1.000 λεπτά/μήνα για εθνικές κλήσεις προς κινητά Vodafone, από το πρωί του Σαββάτου (7:00) έως την Κυριακή το βράδυ (12:00) και διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 23/7/09
• Το Vodafone Unlimited Number προσφέρει 2.000 λεπτά/ μήνα για εθνικές κλήσεις ομιλίας προς τον αριθμό Vodafone της επιλογής του συνδρομητή και διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 23/7/09
• Το Vodafone 500’ διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 30/6/09.
Σκέφτεστε ασταμάτητη επικοινωνία και unlimited επιλογές; Τότε σίγουρα σκέφτεστε Vodafone Extras!
Εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone 10, Vodafone Χωρίς Πάγιο, Vodafone Καρτοπρόγραμμα. Ακόμη τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου για επιπρόσθετα μέλη και το πακέτο «Βραδινές κλήσεις» για τα VF Unlimited Weekends & το Vodafone 500, καθώς και τα προγράμματα Vodafone Tοp 5/Top 5 με SMS και Vodafone Best Friends για το Vodafone Unlimited Νumber.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα