Tinder: Φίλοι και η οικογένεια μπορούν πλέον να βοηθήσουν να βρείτε σύντροφο

Διαβάζεται σε 1'
Tinder
Tinder AP

Το Tinder κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στην οικογένεια και τους φίλους των χρηστών να προτείνουν πιθανούς συντρόφους.

Ένα από τα πιο μεγαλύτερα εμπόδια σε μια νέα σχέση είναι όταν φτάνει η ώρα να γνωρίσετε τους γονείς, αλλά το Tinder βρήκε τρόπο για να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας θα έχει πάρει την έγκριση της οικογένειας, πριν καν συστηθεί.

Η διάσημη εφαρμογή γνωριμιών δημιούργησε ένα νέο εργαλείο, που ονομάζεται Matchmaker, το οποίο επιτρέπει σε έως και 15 φίλους, μέλη της οικογένειας, 24 ώρες για να ελέγξουν εξονυχιστικά τους πιθανούς συντρόφους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, μπορούν να δουν τα προφίλ και να κάνουν προτάσεις χωρίς να έχουν δικό τους λογαριασμό.

Μόλις τελειώσει η περίοδος σύνδεσης των φίλων ή μελών της οικογένειας, οι χρήστες του Tinder θα μπορούν να ελέγξουν τα προφίλ που πρότειναν, προτού λάβουν την τελική απόφαση.

Το Tinder Matchmaker είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ισπανία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ. Θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες χώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα