post impression url

Το νέο καινοτομικό site προσφορών, που θα αλλάξει το τοπίο των επαγγελματικών υπηρεσιών

Το νέο καινοτομικό site προσφορών, που θα αλλάξει το τοπίο των επαγγελματικών υπηρεσιών

Τι είναι το Get Consulting Gurus, το καινοτομικό site, που προσφέρει υπηρεσίες από κορυφαίους επαγγελματίες στις πιο συμφέρουσες τιμές

Ήρθε πάλι η ώρα να φτιάξεις τη φορολογική δήλωση και δεν έχεις ιδέα. Μην αναφέρω ότι θες να ανοίξεις καινούριο μαγαζί και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πώς να το διακοσμήσεις. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, τι κάνεις; Πας στο getconsultinggurus.com και βρίσκεις όποιον επαγγελματία ή υπηρεσία θέλεις σε προνομιακές τιμές.

Τι είναι το Get Consulting Gurus; Είναι ένα καινοτομικό site κουπονιών και προσφορών, που σου προσφέρει υπηρεσίες από κορυφαίους επαγγελματίες στις πιο συμφέρουσες τιμές. Λογιστικά, φοροτεχνικά, διαφήμιση/ επικοινωνία, συμβουλευτική/management, IT services, νομικές υπηρεσίες και design γίνονται πιο προσιτά από ποτέ, μέσω μοναδικών deals που θα βρεις καθημερινά στο site και στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος από εσάς έχει επισκεφτεί ένα site κουπονιών για να κλείσει αυτή τη super προσφορά για μασάζ ή αυτό το 2ήμερο που ήθελε καιρό να κλείσει. Φαντάσου λοιπόν ότι τώρα με το Get Consulting Gurus μπορείς να κάνεις το ίδιο για τις επαγγελματικές σου ανάγκες και να βρίσκεις τους καλύτερους στον τομέα τους σε super τιμή! Ειδικά τώρα με την κρίση που πολλοί έχουν αποφασίσει να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, έχοντας ένα αρκετά μικρό budget στην άκρη. Γιατί δε γίνεται να τα ξέρεις όλα. Και κάποια στιγμή θα χρειαστείς logo, λογιστικά ή marketing. Και εννοείται πως θες τους καλύτερους, στην καλύτερη τιμή. Πού πας λοιπόν; Στο Get Consulting Gurus! Κι αν πάλι είσαι εσύ αυτός ο επαγγελματίας που θέλεις να μπεις σ’ αυτό το νέο δίκτυο υπηρεσιών, σου έχουμε καλά νέα. Μπορείς να γίνεις συνεργάτης συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στο site. Κι έτσι απλά μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μία μεγάλη πλατφόρμα πελατών και να δικτυωθείς με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.getconsultinggurus.com/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα