Το vivo Y33S έφτασε στην Ελλάδα σε τιμές που δεν είχες φανταστεί

Το vivo Y33S έφτασε στην Ελλάδα σε τιμές που δεν είχες φανταστεί

Τα vivo smartphones πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα και μπορείς να τα κάνεις δικά σου, με το νέο μοντέλο Y33S να παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες με 8+4GB RAM σε τιμή που δεν σου αφήνει περιθώρια για δεύτερη σκέψη.

Το κινητό πλέον δεν είναι μία συσκευή που επιτρέπει και διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπων, αλλά είναι εργαλείο δουλειάς. Καλώς ή κακώς μας είναι απαραίτητο και αναγκαίο στην καθημερινότητά μας για πολλούς και διάφορους λόγους.

Από το πιο απλό, το να πληρώσεις ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς σου, να σε κατευθύνει σωστά στον προορισμό σου, μέχρι το να βγάλεις video και φωτογραφίες για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Ναι αλλά, δεν είναι λίγα τα smartphone οι τιμές των οποίων είναι εξαιρετικά απρόσιτες. Σε μία εποχή που όλοι αναζητούν οικονομικές λύσεις, η vivo είναι εδώ.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς και να σκέφτεσαι πώς θα πληρώσεις το smartphone που θέλεις. Κι αυτό, γιατί τα vivo smartphone συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία και τιμές που δεν αφήνουν περιθώρια για δεύτερη σκέψη.

Τρίτη θέση παγκοσμίως μέσα σε 2 χρόνια στην αγορά 5G Smartphones

Η vivo από την πρώτη στιγμή παρέχει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές και οι κινητές συσκευές που προτείνει έχουν πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Μάλιστα, η εταιρεία κατέχει την 1η θέση στην κινεζική αγορά smartphone για το 2021, έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 9%. Ταυτόχρονα, όσον αφορά στην παράδοση 5G smartphone, κατέχει σταθερά την τρίτη θέση με 12,9% μερίδιο αγοράς.

Το νέο vivo Y33S είναι αυτό που χρειάζεσαι

Η vivo έχει σκοπό να καθιερωθεί και στην ελληνική αγορά και γι’ αυτό φρόντισε να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της και να κερδίσει τον Έλληνα καταναλωτή με το νέο vivo Y33S.

Design που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά

Πριν το εξερευνήσεις και ανακαλύψεις τις αμέτρητες δυνατότητες που σου προσφέρει, το vivo Y33S είναι σχεδόν δεδομένο πως θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά, με το πρώτο άγγιγμα.

Κι αυτό γιατί, οι σχεδιαστικοί συνειρμοί του και το design είναι ιδιαίτερο. Από τη μία, το κλασικό, αλλά κομψό μαύρο, στο οποίο η γυαλάδα, η υφή και η λάμψη δίνουν μία άλλη διάσταση και από την άλλη, ο εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων.

Δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο χρώμα, αλλά για μια παλέτα που κάνει περάσματα από το αποχρώσεις του ροζ μέχρι το τιρκουάζ, ανάλογα με τη γωνία υπό την οποία οι ακτίνες του φωτός συναντούν τους μικροκρυστάλλους της Fluorite AG γυάλινης επιφάνειας της πλάτης. Πρόκειται για το Mirror Black & Midday Dream, χρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Η επίστρωση υγρών κρυστάλλων που διαθέτει μάλιστα, προσθέτει απαλότητα και βοηθάει στο να μην είναι το κινητό σας επιρρεπές στα σημάδια που αφήνουν πίσω τα δάχτυλά σας.

Εξαιρετική ευκρίνεια με 11FHD+

Η 6,58 ιντσών οθόνη είναι εύκολη στο κράτημα και άνετη στη χρήση με ένα χέρι, ενώ ταυτόχρονα η 11 FHD+ ανάλυσή της μπορεί να απεικονίσει με εξαιρετική ευκρίνεια στα 2400×1080 pixels του panel όποια οπτική πρόκληση κι αν της αναθέσετε, ενώ προσφέρει φωτεινά χρώματα και ζωηρές λεπτομέρειες. Απολαύστε με απίστευτη ευκρίνεια από ταινίες μέχρι παιχνίδια και μην ανησυχείτε για τα μάτια σας, αφού τα προστατεύει το ενσωματωμένο φίλτρο blue light 2.

Συνυπολογίζοντας δε το εξαιρετικά περιορισμένο πάχος των 8 χιλιοστών και το μόλις 182 γρ. βάρος, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αν το στιλ βρίσκεται υψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας, το ίδιο θα συμβεί και με τη νέα πρόταση της vivo.

5000mAh Μπαταρία με απεριόριστη αυτονομία

Για να μην κουβαλάς συνεχώς μαζί σου power bank, η Vivo έχει φροντίσει σαν μην ανησυχείς ποτέ για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου. Αυτό το έχει πετύχει με τρεις τακτικές: μια μπαταρία 5000mAh (TYP), γρήγορη φόρτιση με ταχυφορτιστή 18W και το vivo Energy Guardian (VEG). Ενεργοποιήστε γρήγορα, αξιοποιήστε πλήρως τη μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και απολαύστε αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας.

Κύρια κάμερα 50MP που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματική

Στα περισσότερα smartphone στεκόμαστε με σαφώς μεγαλύτερη σπουδή στην κύρια κάμερα. Κι αυτό είναι λογικό. Και σε αυτό τον τομέα όμως, η vivo σού επεφύλασσε μία έκπληξη, αφού η πίσω κάμερα του Y33S είναι 50MP.

Μάλιστα, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα πορτρέτα, αλλά και στις νυχτερινές λήψεις. Με το «Perfect Shot» όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού, όσο ευρύ ή στοχευμένο κι αν είναι το κάδρο σας, όπου κι αν θέλετε να εστιάσετε, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξίσου σαγηνευτικό! Παιχνιδιάρικα modes και πλήθος διαθέσιμων ρυθμίσεων είναι όλα άμεσα προσβάσιμα. Αν πάλι δεν θέλετε να… σκοτίζεστε και πολύ πριν πατήσετε το κουμπί του κλείστρου, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναλάβει τα πάντα.

8GB + 4GB Επέκταση Μνήμης

Η μνήμη του συστήματος ανέρχεται στα 8GB, τα οποία μπορούν να δανειστούν επιπλέον 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο για χρήση ως RAM αν οι απαιτήσεις ξεπεράσουν τα όρια της… extreme χρήσης.

Η «άφθονη» RAM επιτρέπει σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές να βρίσκονται ταυτόχρονα στο παρασκήνιο, ώστε κάθε φορά που θα χρειαστείτε κάποια από αυτές να είναι ετοιμοπόλεμη σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Κι όλα αυτά σε τιμές που θα τρίβεις τα μάτια σου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα