VAIO AW Series

VAIO AW Series

Ενα Home Cinema μικροσκοπικών διαστάσεων για να το μεταφέρετε παντού. Η νέα σειρά φορητών της Sony, VAIO AW, φέρνει την υψηλή ευκρίνεια σε μέγεθος ...

Ενα Home Cinema μικροσκοπικών διαστάσεων για να το μεταφέρετε παντού. Η νέα σειρά φορητών της Sony, VAIO AW, φέρνει την υψηλή ευκρίνεια σε μέγεθος λάπτοπ.Βασισμένη στην εμπειρία του στην σχεδίαση οθονών, το VAIO δημιούργησε μια νέα τάξη φορητών υπολογιστών. Προσφέρει μοναδικές οθόνες με διαγώνιο 18,4 ίντσες και ανάλυση 1920 x 1200.








Η σειρά AW έρχεται μαζί με το λογισμικό Photoshop Elements της Adobe, εφοδιάζοντας τους χρήστες με ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που υπάρχουν. Το αυθεντικό λογισμικό της Sony περιλαμβάνει τα VAIO Movie Story και VAIO Content Importer/ Exporter, τα οποία κάνουν τη σειρά AW ακόμη πιο ελκυστική για όλους όσοι ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογραφία.




Η τεράστια οθόνη προσφέρει πραγματικό φορμά ευρείας οθόνης 16:9, κι έτσι όταν προβάλλετε μια ταινία από τον ενσωματωμένο οδηγό Blu-ray Disc, δεν χάνετε τίποτα από την κινηματογραφική εικόνα. Η εμπειρία του mini- cinema συμπληρώνεται από τη δυνατότητα επεξεργασίας ηχητικού σήματος Dolby Home Theatre και από το σύστημα ηχείων 2.1 τα οποία θα σας βυθίσουν στη μαγεία του ήχου surround.



Από τεχνικής άποψης, η σειρά VAIO AW είναι εξίσου εντυπωσιακή και στο εσωτερικό.



Οτιδήποτε χρειάζεστε για μια εκπληκτική απόδοση στην αναπαραγωγή εφαρμογών multimedia είναι εδώ: O επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T9400, τα δυναμικά 3D γραφικά που προσφέρει η κάρτα γραφικών NVIDIA’s 512MB GeForce 9600M GT, και ένα ειδικός συνδυασμός τεχνολογιών για το σκληρό δίσκο, οι οποίες επιτρέπουν στο SATA δίσκο των 640 GB να βελτιώνει τις επιδόσεις του όταν δουλεύει με μεγάλα αρχεία.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα