Wi-Fi συσκευές για όλες τις δουλειές

Wi-Fi συσκευές για όλες τις δουλειές

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά για να εξαφανίσετε τα καλώδια από το σπίτι.

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά για να εξαφανίσετε τα καλώδια από το σπίτι.Κάντε ένα πείραμα και μετρήσετε πόσα καλώδια χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή με τα περιφερειακά του όπως τον εκτυπωτή. Πόση ώρα και πόση ταλαιπωρία χρειάζεται για τη μεταφορά των ψηφιακών σας φωτογραφιών από τη φωτογραφική μηχανή στο Flickr.



Τώρα κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε ένα σπίτι χωρίς καλώδια. Ή έστω με τα μισά καλώδια. Ανοίξτε τα και δείτε παρακάτω πως γίνεται η φαντασία πραγματικότητα.




Hewlett-Packard MediaSmart Connect x280n









Ωραία! Αγοράσατε τη 40άρα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας! Τι κάνετε με αυτή; Βλέπετε τηλεόραση! Δηλαδή ότι θα κάνατε και με μια απλή συσκευή! Το HP MediaSmart Connect x280n, όμως, είναι αυτό που θα τη μετατρέψει σε σταθμό πολυμέσων. Υποστηρίζοντας δίκτυα Wi-Fi 802.11a/b/g/n συνδέεται στο ιντερνέτ ώστε να μπορείτε να δείτε ιστοσελίδες, να διαβάσετε blog, να ακούσετε δικτυακό ραδιόφωνο ή να δείτε online video από το YouTube.

Η Hewlett-Packard συνιστά dual-band 802.11n ρούτερ, οπότε ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε το δωρεάν ρούτερ που σας έδωσαν με τη σύνδεση.




eStarling WPF-388B









Το eStarling WPF-388B είναι ένα ψηφιακό κάδρο για να προβάλετε τις φωτογραφίες σας από τον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να τις μεταφέρετε σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο. Οι φωτογραφίες σας μεταφέρονται απευθείας μέσω 802.11b/g και προβάλλονται σε οθόνη 800×600 p. Μπορεί αυτό να ακούγεται σχετικά μικρό για μεγάλα αρχεία φωτογραφίας πολλών Mp αλλά επειδή γίνεται σμίκρυνση η ποιότητα της εικόνας είναι υψηλή χωρίς παραμορφώσεις.




Grace Digital ITC-IR1000B









Δεν είναι κάτι άμεσης ανάγκης ή μεγάλης ευκολίας αλλά κάτι που πιθανότατα θα ικανοποιήσει πολλούς λάτρεις του ραδιοφώνου. Ειδικά όσους ακούνε διεθνείς σταθμούς. Το Grace Digital ITC-IR1000B είναι ένα Wi-Fi ραδιόφωνο (802.11 b/g) με 13 χιλιάδες προεπιλεγμένους σταθμούς ενώ μπορεί να μεταδώσει podcast ή άλλου τύπου μουσικά αρχεία ακόμα και αυτά που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας.




Eye-Fi Share – Home













Εξωτερικά, το Eye-Fi Share είναι μια κάρτα επέκτασης μνήμης τύπου SD. Εσωτερικά όμως, εκτός από τα 2GB, έχει και μια Wi-Fi 802.11b/g/n διάταξη για την μεταφορά αρχείων φωτογραφίας κατευθείαν από την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή σε υπολογιστή ή σε κάποιο από τα photosharing sites όπως το Flickr, το Picasa κ.α. Αρκεί η μηχανή σας να υποστηρίζει Wi-Fi. Εκτός από το Eye-Fi Share υπάρχει και το Home που στέλνει τις φωτογραφίες μόνο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.




Linksys WPSM54G









Ο Linksys WPSM54G είναι ένας ασύρματος σέρβερ για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας στον εκτυπωτή με Wi-Fi 802.11b/g/n. Αν και δε σκίζει από ταχύτητα και ευχρηστία είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις και εξυπηρετεί καλύτερα από ασύρματους εκτυπωτές ή πολυμηχανήματα.




Bonus: NEC NP905









Οι ασύρματοι προβολείς είναι έρχονται να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς με τα καλώδια με μια ελάχιστη σε σχέση με το κόστος τους επιβάρυνση. Ο NP905 της NEC είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά με βάρος 3,2 κιλά, ανάλυση 1024×768 και λαμπτήρα 3000 lm. Επιπλέον υπάρχει πρόβλεψη για USB πληκτρολόγιο ώστε να μπορείτε να βάλετε εύκολα τους κωδικούς Wi-Fi.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα