Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται αυτά τα ξενοδοχεία στον κόσμο

Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται αυτά τα ξενοδοχεία στον κόσμο

Δείτε τα πιο απομακρυσμένα καταλύματα του κόσμου. Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό

Εάν ψάχνετε για το επόμενο ταξίδι σας που θα σας προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση πρέπει να βρείτε το κατάλληλο ξενοδοχείο.

Μακριά απ’ τα πολυσύχναστα κέντρα παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα ξενοδοχεία του κόσμου, το οποίο προσφέρουν πολυτελείς πινελιές και μια πιο προσωπική εμπειρία.

Παρόλο που η πρόσβαση μπορεί να είναι πιο δύσκολη μοναδική τους τοποθεσία στη μέση της ερήμου ή στην κορυφή ενός βουνού θα σας δικαιώσουν.

BELCAMPO BELIZE

Το Belcampo Belize βρίσκεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 12.000 στρεμμάτων στο Τολέδο, Μπελίζ. Το κατάλυμα είναι χτισμένο ψηλά στους λόφους και διαθέτει 16 ιδιωτικές σουίτες με θέα στο τροπικό δάσος, καθώς και διάφορους κήπους και ένα αγρόκτημα από το οποίο οι υπεύθυνοι προμηθεύονται καθημερινά φαγητό για τους επισκέπτες. Ένα ιδιωτικό τραμ είναι επίσης διαθέσιμο για τους επισκέπτες που θέλουν να πάνε για καγιάκ ή κανό.

 

ENCHANTMENT RESORT

Το Enchantment Resort βρίσκεται στο Boynton Canyon, σε μια έκταση 70 στρέμματα. Το πολυτελές θέρετρο προσφέρει περισσότερες από 100 δωρεάν δραστηριότητες κάθε εβδομάδα, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν από πεζοπορία και ποδηλασία, μέχρι να βλέπουν τα αστέρια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περάσουν τον χρόνο τους στο τεράστιο γήπεδο γκολφ του θέρετρου.

 

EXPLORA RAPA NUI

Το Explora Rapa Nui είναι χτισμένο πάνω στα ηφαιστειακά πετρώματα στο «Νησί του Πάσχα» στη Χιλή. Το ξενοδοχείο είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης, οι οποίοι μπορούν να συναντηθούν με τοπικούς οδηγούς και να οργανώσει ημερήσιες εκδρομές στο ηφαίστειο, βόλτες με άλογα, και καταδύσεις . Το ξενοδοχείο διαθέτει μόνο 30 δωμάτια με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό, τα οποία προσφέρουν απόλυτη ηρεμία.

Δείτε τη συνέχεια της λίστας και το ελληνικό ξενοδοχείο που περιλαμβάνεται σε αυτή ΕΔΩ

(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα