Η βρετανική Mirror εγκωμιάζει την μαγευτική Αλόννησο

Διαβάζεται σε 2'
Η  βρετανική Mirror εγκωμιάζει την μαγευτική Αλόννησο
Eurokinissi

Η Αλόννησος, το κρυφό διαμάντι των Σποράδων, παρουσιάζεται μέσα από την Mirror ως ένας εναλλακτικός προορισμός που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Μύκονο ή τη Ρόδο.

Η δημοφιλής βρετανική εφημερίδα “Mirror” κάνει αφιέρωση σε έναν όχι τόσο δημοφιλές προορισμό των Σποράδων. Η Αλόννησος είναι ακόμη ένα απάτητο νησί με εντυπωσιακά πράσινα τοπία και γραφικά χωριά τα οποία και εκθειάζει.

Η εφημερίδα επικεντρώθηκε στην μοναδικότητα του νησιού, που δεν έχει επηρεαστεί ακόμη από τον υπερτουρισμό που συναντάται στα περισσότερα ελληνικά νησιά, καθιστώντας την ταυτότητά της αναλλοίωτη και αυθεντική.

Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, το νησί με τα γαλαζοπράσινα νερά, το φιλικό κλίμα των κατοίκων, τα παραδοσιακά ταβερνάκια αλλά και τα καταλύματα με τις προσιτές τιμές, αφήνουν σχεδόν πάντα ευχάριστη αίσθηση στους επισκέπτες. “Στην Αλόννησο οι προσδοκίες για ιδανικές διακοπές συναντούν την πραγματικότητα” τονίζουν στα σχόλια οι επισκέπτες του προορισμού όπως αναφέρει η Mirror.

 

Eurokinissi

Πρόκειται για έναν ήσυχο και παρθένο, από την τουριστική μαζικότητα, προορισμό που μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε δημοφιλή και μεγάλα ονόματα του Αιγαίου όπως τη Μύκονο ή τη Ρόδο σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Mirror.

Eurokinissi

«Μέσα σε έναν τουριστικό τοπίο που οι σύγχρονες συνθήκες αλλοιώνουν την ταυτότητα και το φυσικό περιβάλλον πολλών Ελληνικών νησιών, στην Αλόννησο καταβάλλεται προσπάθεια για να μην χαθεί η ουσία του προορισμού. Η φύση, οι εναλλακτικές δραστηριότητες όπως οι καταδύσεις και η πεζοπορία, η ποιότητα των υπηρεσιών, η γαστρονομία καθώς και το μεγαλύτερο φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Μεσογείου έχουν απήχηση στο ταξιδιωτικό κοινό δημιουργώντας αξιόλογη δυναμική και για τη νέα σεζόν», εξηγεί το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου και Τουριστικός πράκτορας Διογένης Θεοδώρου μιλώντας για το φετινό κάλεσμα του Δήμου στην Ελλάδα και τις διεθνείς τουριστικές αγορές.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα