Υποβρύχια πολυτέλεια: Μια νύχτα σε ξενοδοχεία κάτω απ’ το νερό

Διαβάζεται σε 5'
Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες
Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες © Justin Nicholas/Conrad Maldives Rangali Island

Τα ξενοδοχεία κάτω από το νερό είναι μια μόδα εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτά είναι τα ξενοδοχεία που θα σας προσφέρουν αυτή την εμπειρία στις Μαλδίβες, την Κίνα, την Σιγκαπούρη και αλλού.

Πολύχρωμα ψαράκια κάνουν βόλτες στα τυρκουάζ νερά, μπουρμπουλήθρες ανεβαίνουν προς τα πάνω και ένα μόνο τζάμι σας χωρίζει από αυτό το υπερθέαμα. Μοναδικά ξενοδοχεία κάτω από το νερό, μέσα στη θάλασσα, αποτελούν το όνειρο πολλών, μάλλον τολμηρών που θέλουν να περάσουν λίγες ημέρες και νύχτες στην αγκαλιά του υγρού στοιχείου.

Φυσικά, οι εξωτικοί παράδεισοι, όπως οι Μαλδίβες, ήταν οι πρώτοι προορισμοί που κατασκεύασαν τέτοια ξενοδοχεία, στα οποία θα βρείτε όχι μόνο δωμάτια και σουίτες κάτω από το νερό, αλλά και εστιατόρια και άλλους κοινόχρηστους χώρους. Ρίξτε μια ματιά και στις τιμές γιατί κάποιες είναι ιδιαίτερα αλμυρές!

Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες
Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες © Justin Nicholas/Conrad Maldives Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες

Μια πολυτελής σουίτα βύθισε το Conrad στο νησί Rangali στις Μαλδίβες και μπορεί να κοστίζει πάνω από 10.000 ευρώ η βραδιά, αλλά γίνεται ανάρπαστη. Σχεδόν στα 16 πόδια βάθος, η σουίτα έχει δύο επίπεδα, ένα καθιστικό πάνω από το νερό, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο με τους ακρυλικούς τοίχους που προσφέρει θέα 360 μοιρών στον ωκεανό. Σημειώστε ότι η σουίτα περιλαμβάνει μια φανταστική σουίτα υπερχείλισης, δωμάτια μπάτλερ και αρκετό χώρο για να κοιμηθούν εννέα άτομα.

Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες
Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες © Justin Nicholas/Conrad Maldives Rangali Island

InterContinental Shanghai Wonderland, Κίνα

Το InterContinental Shanghai Wonderland, των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, χτίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Songjiang, περίπου 20 μίλια έξω από το κέντρο της πόλης της Σαγκάης . Τα δωμάτια του πάνω επιπέδου προσφέρουν θέα στο λατομείο και τους καταρράκτες από το μπαλκόνι, αλλά το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δύο βυθισμένους ορόφους με σουίτες “Premier Underwater View”. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο και μια – αν είναι δυνατόν – υποβρύχια πισίνα. Θα σας κοστίσει πάνω από 1.000 ευρώ τη βραδιά.

InterContinental Shanghai Wonderland, Κίνα
InterContinental Shanghai Wonderland, Κίνα ISTOCK

Resorts World Sentosa, Σιγκαπούρη

Το Resorts World Sentosa, ακριβώς έξω από την ακτή της Σιγκαπούρης στο νησί Sentosa, προσφέρει 11 διώροφες σουίτες, τις Equarius Ocean Suites, με άμεση πρόσβαση στο τεράστιο ενυδρείο του θέρετρου. Οι επισκέπτες που διανυκτερεύουν εκεί μπορούν να ζήσουν τα καλύτερα και των δύο κόσμων—ένα υπαίθριο αίθριο στο επάνω επίπεδο και υποβρύχια θέα στα 40.000 ψάρια του ενυδρείου στο κάτω επίπεδο. Υπολογίστε τη βραδιά περίπου 1.500 ευρώ.

Hotel Utter Inn, Σουηδία

Για εκείνους που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της διαμονής κάτω από το νερό, όμως δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά, το Utter Inn Hotel στη Σουηδία είναι η λύση. Δεν περιβάλλεται από τα ζεστά, τροπικά νερά, είναι όμως πολύ ιδιαίτερο. Αυτό το μικρό κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο άτομα και βρίσκεται σε μια πλωτήρα στη λίμνη Mälaren. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο κατάστρωμα και να απολαύσουν τη θέα κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν ο καιρός το επιτρέπει, και στη συνέχεια να αποσυρθούν στην υποβρύχια όαση τους (περίπου 10 πόδια κάτω από την επιφάνεια), όπου μπορούν να θαυμάσουν τα ψάρια και από τις τέσσερις πλευρές του υπνοδωματίου τους. Οι τιμές είναι περίπου στα 320 ευρώ.

Hotel Utter Inn, Σουηδία Alamy/Visualhellas.gr

Reefsuites, Αυστραλία

Οι τυχεροί που έχουν επισκεφτεί τα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας και τον κοντινό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, δεν θα έχουν την ίδια μοναδική εμπειρία με εκείνους που θα μείνουν στο Journey Beyond’s Reefsuites . Όλες οι σουίτες αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης εμπειρίας. Πρώτον, οι επισκέπτες θα κολυμπήσουν με αναπνευστήρα στον ύφαλο από ένα πλωτό σκάφος αγκυροβολημένο 46 μίλια από το Κουίνσλαντ. Στη συνέχεια, θα ζήσουν ένα ηλιοβασίλεμα και δείπνο κάτω από τα αστέρια, προτού αποσυρθούν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο κάτω από το κατάστρωμα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, από τοίχο σε τοίχο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν από τα μάτια τους ούτε ένα ψάρι. Υπολογίστε από 1.000 ευρώ τη βραδιά.

Reefsuites, Αυστραλία CRUISE WHITSUNDAYS/JOURNEY BEYOND MEDIA PORTAL

Reefsuites, Αυστραλία CRUISE WHITSUNDAYS/JOURNEY BEYOND MEDIA PORTAL

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα