Μέτσοβο: Γευστική δοκιμή στο Κατώγι Αβέρωφ

Μέτσοβο: Γευστική δοκιμή στο Κατώγι Αβέρωφ

Μία ενδιαφέρουσα γευστική δοκιμή κρασιών θα πραγματοποιηθεί στο Κατώγι Αβέρωφ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από την οινολόγο Μαρία Δήμου

Το Κατώγι Αβέρωφ, στο Μέτσοβο, είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα επισκέψιμα οινοποιεία στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό το Σάββατο πέρα από τις πόρτες του θα ξεκλειδώσει και τα μυστικά του καθώς η οινοχόος Μαρία Δήμου θα παρουσιάσει σε μία γευστική δοκιμή παλαιότερους και νέους τίτλους του Κτήματος Αβέρωφ.

Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν 10 διαφορετικές ετικέτες του κτήματος, ξεκινώντας από την δημοφιλή σειρά Κατώγι Αβέρωφ, προχωρώντας στη νέα σειρά κρασιών Inima, συγκρίνοντας παλιές και νέες σοδειές του Κτήματος Αβέρωφ Cabernet Sauvignon. H γευστική δοκιμή θα ολοκληρωθεί με το περιορισμένης κυκλοφορίας Rossiu di Munte Γινιέτς που προέρχεται από τα πρώτα κλήματα Cabernet Sauvignon που φύτεψε ο Ευάγγελος Αβέρωφ το 1958 – 59 στους πιο ορεινούς αμπελώνες της Ελλάδας.

Για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση από πριν ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 20 ευρώ.

Η γευστική δοκιμή μπορεί να συνδυαστεί με διαμονή στο  Ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ το οποίο για το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου (δύο διανυκτερεύσεις)  προσφέρει το πακέτο Wine Lovers το οποίο περιλαμβάνει και ένα γεύμα τριών πιάτων ημερησίως με τη συνοδεία μίας ειδικά επιλεγμένης φιάλης κρασιού. Υπενθυμίζεται ότι το Ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ φέρει την υπογραφή των Aria Hotels.

Κρατήσεις και πληροφορίες: 26560 42505 & 26560 31490

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα