Νέα για τον τουρισμό με την υπογραφή 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰

Νέα για τον τουρισμό με την υπογραφή 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰

Ένα πρωτοποριακό project που προετοιμάζει τους νέους για την αγορά εργασίας.

Τον τελευταίο χρόνο το 18-24 TRAVEL έχει αναπτύξει συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς. Μετά τον τομέα της πληροφορικής σειρά έχουν οι τομείς ΜΜΕ &΄Ηχου και Performing Arts. Έτσι με την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών δώθηκε η έναρξη και για την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού project. Τα πρώτα δελτία ειδήσεων που αφορούν σε νέα για τον τουρισμό είναι γεγονός.

Το Γραφείο Τύπου του 18-24 TRAVEL σε συνεργασία με τους σπουδαστές των Τομέων ΜΜΕ & Ήχου και Performing Arts μας παρουσιάζουν όλα τα νέα και της δράσεις της δημοφιλούς πλατφόρμας κρατήσεων σε ένα δελτίο ειδήσεων διαφορετικό από τα άλλα. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και έχει δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο στούντιο για την εκπαίδευση των φοιτητών. Το βίντεο μπορείτε να το απολαύσετε εδώ.

Η δημοσιογράφος του www.18-24.gr Νικολέτα Κανάκη σε συνεργασία με τους σπουδαστές έχουν αναλάβει όλη την υλοποίηση του project, από το γύρισμα του δελτίου ειδήσεων, μέχρι το τελικό μοντάζ. «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να συνεργαζόμαστε με τους εξαιρετικούς σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰. Τα παιδιά έχουν ήδη αρκετές γνώσεις και πολύ ωραίες ιδέες για όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Την ώρα των γυρισμάτων λειτουργούμε ακριβώς όπως ένα κανονικό δελτίο ειδήσεων που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα δικά μας αφορούν στην “τουριστική επικαιρότητα” όπως την έχουμε ονομάσει», μας εξηγεί η δημοσιογράφος του on line travel agency και συμπληρώνει: «ο καθένας από μας την ώρα των γυρισμάτων έχει και ένα ρόλο, από την εικόνα, τον ήχο, την παρουσίαση μέχρι το μοντάζ, όλοι συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα και ανταλλάσσουμε συνεχώς ιδέες για την βελτίωσή του. Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια μας και ευχόμαστε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον»

ο 18-24 TRAVEL σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360⁰, πρωτοπορούν και πηγαίνουν ένα βήμα πάρα πέρα το κομμάτι της εκπαίδευσης γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι σωστές γνώσεις και η εμπειρία για την αγορά εργασίας.







Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα