Οι χώρες που πρέπει να δείτε στα 30 σας!

Οι χώρες που πρέπει να δείτε στα 30 σας!

Ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, εσείς θα κλείσετε τα μάτια;

Τα τριάντα είναι η καλύτερη ηλικία. Ώριμος αρκετά για να κάνεις ένα ταξίδι έχοντας χρήματα στην άκρη, χωρίς ακόμα ιδιαίτερες δεσμεύσεις που σε κρατάνε πίσω.

Και τι καλύτερο από ένα ταξίδι; Ένα ταξίδι που θα ανοίξει νέους ορίζοντες, θα σου μάθει νέους πολιτισμούς και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά.

Ας δούμε τους προορισμούς που προτείνει το Travel+Leisure και κλείστε τα εισιτήρια σας!

 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η οινική ιστορία της Αργεντινής έχει τις ρίζες της στα μέσα του 16ου αιώνα, γι αυτό δεν είναι παράξενο που έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές όσων αγαπούν το κρασί. Δεν ενδείκνυται, όμως, μόνο γι αυτό. Παράλληλα, μπορεί να βρει κανείς μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία και ποδηλασία, στις οποίες μπορεί να επιδοθεί, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ταξιδιωτικού γραφείου Odyssey Travel. Η Lisa Lindblad, ιδιοκτήτρια του Lisa Lindblad Travel Design στη Νέα Υόρκη θα επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν η Αργεντινή να έχει μια γεωγραφική διαφορετικότητα, και να δίνει πολλές επιλογές στους τουρίστες να την εξερευνήσουν – απ’ τα χιονισμένα βουνά της, μέχρι τις ονειρεμένες ακτές.
Από τα «καφενεία» του Μπουένος Άιρες, μέχρι τα τροπικά δάση της Παταγονίας και τις λιχουδιές της Μετνόσα, ένα ταξίδι στην Αργεντινή προσφέρει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα, ιδικά για όσους αγαπούν το φαγητό και τη φύση.

 

ΜΠΕΛΙΖ

«Η Μπελίζ είναι πολύ δημοφιλής, ακόμη και για μια σύντομη διμονή» λέει ο Lynda Turley της Alpine Travel. Μάλιστα, είναι αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στους νεόνυμφους, που θέλουν «να ταξιδέψουν κάπου κοντά στις ΗΠΑ, αλλά θέλουν να περάσουν καλά»

Η ίδια προτείνει όσοι επισκεφτούν τη περιοχή να περάσουν χρόνο στην παραλία κάνοντας ψαροντούφεκο και καταδύσεις, και στη συνέχεια να ανακαλύψουν το τροπικό δάσος και φυσικά την νυχτερινή ζωή.

 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η Ισλανδία είναι μια απ’ τις περιοχές που πρέπει κανείς να επισκεφτεί. Ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, στην άκρη του αρκτικού ωκεανού, εκεί που νομίζει κανείς πώς δεν κατοικεί άνθρωπος, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που σας καλεί να τον ανακαλύψετε. Από το «τουριστικό» Ρέικιβιακ μέχρι τη μπλε λίμνη – η περιοχή είναι ένα σύγχρονο  αξιοθέατο!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα