Ονειρεμένες διακοπές στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι

Ονειρεμένες διακοπές στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι

Τα AKS Hinitsa Bay και AKS Porto Heli, τα δύο ξενοδοχεία της AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι, καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε μια αληθινή εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Χτισμένα πάνω στη θάλασσα, με φόντο την Ελληνική Ριβιέρα και ξεχωριστές υπηρεσίες και παροχές τα δύο ξενοδοχεία προσφέρουν απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία για αποδράσεις κάθε είδους που θα μείνουν αξέχαστες. Άλλωστε το Πόρτο Χέλι, που απέχει μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, είναι από τους ελάχιστους οδικούς προορισμούς που συνδυάζει και τη δυνατότητα επίσκεψης σε δύο νησιά – Σπέτσες και Ύδρα!

AKS PortoHeli : Απόδραση στην ξεγνοιασιά

Πλήρως ανακαινισμένο και με ανεπανάληπτη θέα στο ωραιότερο σημείο της Ελληνικής Ριβιέρας, το AKS Porto Heli προσφέρει τον ορισμό των ξέγνοιαστων διακοπών στο Πόρτο Χέλι.

Μια ανάσα από τα καταγάλανα νερά του μαγευτικού κόλπου το ξενοδοχείο αναδεικνύεται σε ένα καταφύγιο απόλυτης ηρεμίας, ενώ η προνομιακή τοποθεσία του στο κέντρο του Πόρτο Χελίου το μετατρέπουν στο ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τη γύρω περιοχή. Η ενημερωμένη ομάδα του AKS Porto Heli θα διοργανώσει για εσάς εκδρομές σε κοντινές παραλίες, πεζοπορίες, πικνίκ και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να γνωρίσετε την ιστορία και τα αξιοθέατα της Αργολίδας.

Τα ανανεωμένα δωμάτιά του ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη αισθητική και τη λιτή διακόσμηση, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν να υπόσχονται μια ξεχωριστή διαμονή για κάθε είδους επισκέπτη.

Απολαύστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου συνοδεία ενός δροσερού κοκτέιλ όσο το φιλικό προσωπικό φροντίζει για την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας. Εναλλακτικά μια επίσκεψη στην πανέμορφη αμμουδιά που απλώνεται μπροστά από το AKS PortoHeli θα σας αποζημιώσει με βουτιές σε καταγάλανα νερά και παιχνίδια στη θάλασσα, ενώ μια στάση στο Almyra, το ειδικά διαμορφωμένο T2 Volkswagen van που αποτελεί το beach bar του ξενοδοχείου, θα σας “ταξιδέψει” σε μέρη εξωτικά.

Για απόλυτη αναζωογόνηση μην παραλείψετε να γνωρίσετε τις θεραπείες προσώπου και σώματος του σπα του ξενοδοχείου όπου η έμπειρη ομάδα θα φροντίσει να σας προτείνει την κατάλληλη για εσάς.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου όπου θα ανακαλύψετε μοναδικές γεύσεις και premium spirits.

AKS Hinitsa Bay: Οικογενειακές διακοπές στο Πόρτο Χέλι


Χτισμένο σε έναν απάνεμο, ήσυχο και καταπράσινο κόλπο, το AKS Hinitsa Bay αποτελεί τον τέλειο προορισμό για οικογενειακές αποδράσεις στην Πελοπόνησσο. Έχοντας πάρει το όνομά του από το νησάκι Χηνίτσα που βρίσκεται απέναντί του και λειτουργεί ως φυσικός κυματοθραύστης στην ονειρεμένη παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά του, το ξενοδοχείο είναι η ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή δίπλα στη θάλασσα.

Τα ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με τις πολυάριθμες παροχές καλωσορίζουν σε έναν παράδεισο οικογενειακών διακοπών με το φιλικό και έμπειρο προσωπικό να εγγυάται την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας μικρών και μεγάλων. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί του Mini Club φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από το πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αλλά και στα γήπεδα beach volley, μπάσκετ, ποδοσφαίρου 5×5 αλλά και τένις που βρίσκονται δίπλα στην παραλία. Όσοι προτιμούν πιο ήρεμες στιγμές μπορούν να απολαύσουν κολύμπι στα καταγάλανα νερά του κόλπου ή στην πισίνα, ενώ ιδιαίτερα αναζωογονητικές είναι και οι θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρει το σπα του ξενοδοχείου.

Οι γεύσεις και η ελληνική κουζίνα πρωταγωνιστούν στο AKS Hinitsa Bay με τον chef και την ομάδα του να έχουν δημιουργήσει μοναδικά μενού με ευρεία γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Στηρίζοντας τοπικούς παραγωγούς τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν πιάτα που θυμίζουν έντονα Ελλάδα ενώ η ανεπανάληπτη θέα συμπληρώνει μοναδικά την εμπειρία. Το beach bar Asterias θα γίνει το αγαπημένο σημείο χαλάρωσης από το πρωί για καφέ ή ελαφριά σνακ ως το βράδυ για δροσερά cocktails ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στο Πόρτο Χέλι, έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της χώρας, και στα ξενοδοχεία της AKS Hotels

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα