Πού να ταξιδέψετε φέτος το Νοέμβριο;

Πού να ταξιδέψετε φέτος το Νοέμβριο;
Getty Images/RooM RF

Σε ποιες πόλεις και νησιά μπορείτε να ζήσετε σαν βασιλιάδες χωρίς να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία

O Νοέμβριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για ταξίδια και οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η περίοδος των διακοπών είναι πολύ κοντά και έτσι παραμένουν στις «θέσεις» τους αναμένοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Από την άλλη, όμως, οι «έξυπνοι ταξιδιώτες» αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν δεκάδες προσφορές όλο αυτό το διάστημα που μπορούν να τις επωφεληθούν.

Εάν χρειάζεστε άμεσα ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα και την εργασία σας, παρακάτω δείτε τη λίστα της ιστοσελίδας Travel and Leisure με τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε:

10. ΣΑΝ ΜΙΓΚΙΕΛ ΝΤΕ ΑΛΙΕΝΤΕ – ΜΕΞΙΚΟ

Dancers Perform In The Jardin Or Central Square During The Annual Folk Dance Festival, San Miguel De Allende, Mexico. (Photo by: Education Images/UIG via Getty Images) UIG via Getty Images

 

Αυτή η αποικιακή πόλη διαθέτει γοητευτικά ξενοδοχεία, όμορφη αρχιτεκτονική και καλό φαγητό. Όλα τα παραπάνω αποτελούν απόδειξη ότι πρέπει να επισκεφθείτε το Σαν Μιγκιέλ ντε Αλιέντε, δεδομένου ότι το Νοέμβριο ο καιρός δεν είναι αφόρητα ζεστός και θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε την πόλη με άνεση.

9. ΜΠΕΛΙΖ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

D0M5A4 Belize Scuba Diver Alamy

 

Η Μπελίζ είναι μια πολύ φιλική προς το περιβάλλον χώρα της Κεντρικής Αμερικής, με απίστευτα καταλύματα-βίλες και εκπληκτική κουζίνα. Σημειώνεται ότι η περίοδος των τυφώνων ξεκινά τον Ιούνιο και διαρκεί περίπου 4-5 μήνες, συνεπώς ο Νοέμβριος είναι μια ιδανική περίοδος για να οργανώσετε την εξόρμησή σας.

8. ΝΗΣΟΙ ΑΝΤΑΜΑΝ – ΙΝΔΙΑ

Nature Stone Arch, Ko Khai, Tarutao National Park, Satun, Southern Thailand, Thailand Getty Images

 

Tα νησιά Άνταμαν βρίσκονται στην Ινδία και διαθέτουν μερικές από τις πιο εκπληκτικές αμμουδιές της Ασίας. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε σε μια από αυτές τις παραλίες και να νιώσετε πιο κοντά στη φύση, τότε η κατάλληλη περίοδος για να βρεθείτε εκεί είναι στα μέσα Νοεμβρίου, όταν οι τιμές είναι πιο προσιτές και ο καιρός σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNGREECE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα