Sun, Chill, Sea, Design & Style: Ανακαλύπτοντας την πολυτελή πλευρά των καλοκαιρινών διακοπών

Διαβάζεται σε 8'
Sun, Chill, Sea, Design & Style: Ανακαλύπτοντας την πολυτελή πλευρά των καλοκαιρινών διακοπών

Τα εντυπωσιακά καλοκαιρινά resorts της Brown Hotels πάνε το slow living σε άλλο επίπεδο.

Για κάποιους, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα εξωτικό μέρος κάπου στον χάρτη. Για άλλους, σημασία έχει κυρίως η καλή παρέα και το νόστιμο φαγητό. Και υπάρχουν και κάποιοι –όπως εγώ– που πιστεύουν ότι οι καλοκαιρινές διακοπές οφείλουν να είναι κάτι παραπάνω από όλα αυτά: Οφείλουν να είναι ένα δώρο πολυτελείας στον εαυτό μας, ένα ταξίδι γεμάτο ήλιο, χαλάρωση, θάλασσα και υψηλή αισθητική. 

Κάθε χρόνο, οι πρώτες μέρες του Ιουνίου φέρνουν στο μυαλό αμέτρητες αναμνήσεις από περασμένες θερινές εξορμήσεις και η σκέψη που κυριαρχεί είναι πάντα μία: Πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε τις φετινές μας διακοπές καλύτερες από τις προηγούμενες. Αυτή η σκέψη κυριαρχούσε και στο δικό μου μυαλό όταν συνειδητοποίησα ότι η ώρα για την πρώτη μου φετινή καλοκαιρινή εξόρμηση είχε ήδη φτάσει. Μετά την απαραίτητη έρευνα, αποφάσισα να αφεθώ στα χέρια των ειδικών, επιλέγοντας για τη διαμονή μου το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, ένα από τα 6 υπερπολυτελή καλοκαιρινά resorts της Brown Hotels

Βραβευμένη αισθητική μια ανάσα από την Αθήνα

Κατά την άφιξή μου στο Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι η μοναδική του αισθητική. Οι τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική του πλευρά έρχονται σε απόλυτη αρμονία με το υδάτινο στοιχείο και συνθέτουν ένα φουτουριστικό resort που δεσπόζει στην περιοχή και κατέχει επάξια το ΙDA Design Αward 2022. Στους εσωτερικούς του χώρους, επικρατούν τα γήινα χρώματα, ενώ ο ιδιαίτερος φωτισμός αποπνέει μια αύρα εξωτική, σχεδόν ηφαιστειακή, που υπόσχεται μια μοναδική ποιότητα διαμονής. 

«Επιτρέψτε μου να σας οδηγήσω στο δωμάτιό σας» είπε χαμογελαστή η ρεσεψιονίστ. Η πόρτα άνοιξε και την προσοχή μου κέρδισε αμέσως η απρόσκοπτη θέα στον Σαρωνικό κόλπο, που έδενε απόλυτα με τους κρυφούς φωτισμούς, τη minimal αισθητική και τις ξεχωριστές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του δωματίου.

 Αφού έκανα μια βουτιά στο κρεβάτι μου, συνειδητοποίησα ότι η επόμενη βουτιά που θα έκανα ήταν στην πισίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες και άμεση πρόσβαση σε μια παραλία με γαλάζια σημαία για όσους προτιμούν να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects, photographed by © Pygmalion Karatzas.

Επόμενη στάση, το βραβευμένο σπα που αποτελεί ένα από τα highlights του resort και πάει το slow living σε άλλο επίπεδο. Στις πέντε αίθουσες θεραπείας, τη σάουνα και το χαμάμ που διαθέτει, είχα τη δυνατότητα να απολαύσω μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας και να γεμίσω τις μπαταρίες μου.

Το ηλιοβασίλεμα με βρήκε στην 550 τετραγωνικών μέτρων ταράτσα του ξενοδοχείου να απολαμβάνω ένα δροσιστικό κοκτέιλ χαλαρώνοντας σε μια από τις πολυτελείς ξαπλώστρες. Και επειδή το ποτό ανοίγει την όρεξη, η βραδιά μου έκλεισε στο εστιατόριο του resort, όπου είχα την ευκαιρία να απολαύσω μοναδικές γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα και όχι μόνο.

Υ.Γ Αν από την άλλη ψάχνεις το ιδανικό μέρος για να οργανώσεις την δεξίωση του γάμου σου αυτό το resort θα σε μαγέψει.

Πού θα βρείτε τα resorts της Brown Hotels

Πέρα από το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, η Brown Hotels έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια 5 μοναδικά resorts σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η μοναδική τους αισθητική και ο εναρμονισμός τους με το φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις exclusive παροχές που προσφέρουν, κάνουν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν και να κατέχουν επάξια μια θέση στην ταξιδιωτική bucket list μας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton

Στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, στην περιοχή Σταυρός μόλις 15’ από το αεροδρόμιο των Χανίων, δεσπόζει το πεντάστερο Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton. Διαθέτει πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και ένα από τα πιο συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Εκεί, θα απολαύσετε τρεις εξωτερικές πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα σπα με τέσσερις αίθουσες θεραπείας και ένα μαγευτικό deck με ξαπλώστρες που προσφέρει πρόσβαση στη θάλασσα. Παράλληλα, επιλογές για ποτό και φαγητό είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις τί να διαλέξεις. Από το κρητικό εστιατόριο ELEÓNAS με αυθεντικές κρητικές γεύσεις, έως και το KRĒTES, με μπουφέ και room service θα γευτείς μοναδικά πιάτα. Αν από την άλλη θέλεις να πιείς το κοκτέιλ σου με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, το AERAS Bar θα σε αποζημιώσει. Τέλος, δίπλα στην πισίνα στο ÍLIOS Sunny Pool Bar θα βρεις εξίσου δροσιστικά ποτά και ελαφριά σνακ, ενώ στο LITHOS – Rocky Canteen υπάρχει ένα χαριτωμένο food truck φωλιασμένο ανάμεσα στους βράχους, για σνακ και αναψυκτικά, ενώ απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

Το Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton διαθέτει 148 premium δωμάτια, το καθένα με μπαλκόνι ή βεράντα που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή στους καταπράσινους κήπους. Τα σχέδια ανάπτυξης του ξενοδοχείου προβλέπουν ότι επιπλέον 53 δωμάτια θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις από τους επισκέπτες σύντομα.

Brown Beach Chalkida

Μια ανάσα από την Αθήνα και πολύ κοντά στην πόλη της Χαλκίδας, στην παραλία του Αγίου Μηνά, θα συναντήσετε το Brown Beach Chalkida, ένα ξενοδοχείο που χαρακτηρίζεται για την κυκλαδίτικη αύρα του. Διαθέτει 2 παραλίες με ξαπλώστρες, καθώς και μια εντυπωσιακή πισίνα με θέα τη θάλασσα. Πέρα από τα treatment rooms και το poolbar, οι fitness maniacs μπορούν να απολαύσουν τα γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, αλλά και τα water sports με την υπογραφή της Blues Stories. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα σας μυήσει σε μοναδικές μεσογειακές γεύσεις, ενώ το πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 11:00 προσφέρει μια ολοκληρωμένη stress free απόδραση.

Brown Beach Evia Island all-inclusive Resort

Στην πανέμορφη Ερέτρια, ακριβώς πάνω στην παραλία, το Brown Beach Evia Island all-inclusive Resort προσφέρει μαγευτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Πρωινό που σερβίρεται έως τις 11:00, ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό, 2 πισίνες, kids room για ατελείωτο παιχνίδι και επίβλεψη από παιδαγωγό και water sports με την υπογραφή της Blues Stories. Για τους λάτρεις του slow living, το spa του ξενοδοχείου, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 19:00, προσφέρει μια ποικιλία από θεραπείες σχεδιασμένες να χαλαρώνουν το σώμα, να αναζωογονούν το μυαλό και να προάγουν την ευεξία. Αν πάλι προτιμάτε τη fun πλευρά των διακοπών, δίπλα στο Brown Beach Evia Island θα βρείτε ένα εντυπωσιακό aqua park με νεροτσουλήθρες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλη πισίνα και ninja park. 

Dave By the Beach Loutraki 

Στην καρδιά της πόλης του Λουτρακίου και μόλις 200 μέτρα από την παραλία, το Dave By the Beach Loutraki προσφέρει δωμάτια με funky αισθητική και ένα rooftop με μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε το ποτό σας με υπέροχη θέα το βουνό ή τη θάλασσα. 

Akron Seascape Resort

Στο περίφημο Canal d’amour, έναν πανέμορφο κολπίσκο βραβευμένο με γαλάζια σημαία στα βόρειο τμήμα της Κέρκυρας, θα συναντήσετε το Akron Seascape Resort.

Πρόκειται για την απόλυτη all-inclusive καλοκαιρινή εμπειρία. Διαθέτει άνετα δωμάτια και swim up σουίτες με shared pools, ένα πολυτελές εστιατόριο με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα, γυμναστήριο, παιδική χαρά και ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.brownhotels.com/resorts-greece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα